Hvordan ser jeg alle mine Hotmail- eller Outlook-mails i Firefox OS?

Revisionsinformation
  • Revision id: 67836
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: engelsk til dansk oversættelse
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold

Som standard er Hotmail og Outlook kontoer sat til at synkronisere emails fra en bestemt tidsperiode af gangen. For at se alle dine email, skal du ændre din kontoindstilling til at synkronisere alle mails:

1. I app'en Mail, tryk på menu knappen Orange FxOS button i øverste venstre hjørne.
  2. Tryk på kontoindstillinger gear Gray FxOS settings gear i bunden til venstre.
  3. Vælg så den Hotmail eller Outlook konto du vil ændre.
  4. Tryk på listemenuen under afsnittet Synkronisere og vælg Alle beskeder.
    Outlook Sync
  5. Tryk OK.
Bemærk: Hvis du har en masse email, kan det tage nogle minutter at synkronisere dem alle.