Hvor er knappen Firefox Hello?

Revisionsinformation
  • Revision id: 86842
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: Opdatering fra en-US artikel
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Hvis knappen Hello hello button mangler i din værktøjslinje eller i menuen, så kig først om den er i skuffen Yderligere funktionerFlere værktøjer og funktioner. Hvis det allerede er udgivet til din version så kan du flytte knappen ud hvor du ønsker den skal være.

Hvis du ikke kan se knappen Hello i skuffen Yderligere funktionerFlere værktøjer og funktioner, så vend tilbage om få uger. Funktionen gøres gradvist tilgængelig til brugerne for at sikre at serverinfrastrukturen er i stand til at følge med belastningen.

Sådan flyttes knappen Hello:

1. Klik på menuknappen Billedet "new fx menu" findes ikke. øverst til højre i browseren.
  2. Klik på +Customize for at se flere værktøjer og funktioner.
    customize webrtc
  3. Træk ikonet Hello fra vinduet Yderligere funktionerFlere værktøjer og funktioner til din værktøjslinje eller menu.
  4. Klik på Afslut tilpasning for at afslutte.