Hvilke browsere virker med Firefox Hello?

Revisionsinformation
  • Revision id: 87126
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: Gennemlæst hele artiklen
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Firefox Hello bruger en teknologi som kaldes WebRTC så du kan foretage video- og stemmeopkald i din browser.

Behøver dine venner at bruge Firefox for at deltage i mine samtaler?

Nej. De skal bare have en browser som understøtter WebRTC, såsom Firefox, Google Chrome eller Opera.

Bemærk: Du får brug for Firefox til at starte en ny samtale eller håndterer en kontaktliste.

Hvad hvis min vens foretrukne browser ikke er understøttet?

Teknologien som Firefox Hello benytter er åben for andre browsere at implementere. Hvis din ven ikke ønsker at benytte en af de understøttede browsere, kan din ven kontakte dem de udvikler browseren og spørge dem om at understøtte WebRTC.

Hvad er WebRTC?

WebRTC er et teknologi-projekt der lader dig kommunikere, med det samme, kun ved at bruge din browser - uden at det kræver yderligere software!

WebRTC bruger et regelsæt (kaldet API) der ikke kun er begrænset til ét softwareprogram. Programmører kan bruge denne API i andre programmer.

WebRTC er gratis at benytte og åben for dem der ønsker at bidrage eller bruge API'en i andre projekter. Lær mere på WebRTC projektets websted.