Hvordan søges hurtigt i Firefox OS?

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Firefox OS's adaptive søgning udvisker grænsen mellem, hvad der ligger lokalt på din enhed, og hvad der ligger på internettet. Når du vil finde en app eller et dokument, kan du starte med at skrive et ord og resultaterne vil så blive vist dynamisk!

For at give brugerne en ensartet oplevelse kan Firefox OS også levere et search framework til udviklere. Dette hjælper dem med at implementere søgning i deres apps.

Sådan her:

1. Tryk på knappen Hjem.
  2. Stryg til højre for at åbne søgeskærmen.

search firefox os
  3. Indtast din søgeterm.
  4. Tryk på det, som interesserer dig.

search firefox os2
For at installere en app på din enhed, tryk og hold på app-ikonet, og klik så på knappen Føj til startskærm.