Hjælp til at håndtere dine enheder på en Mozilla-konto

Revisionsinformation
  • Revision id: 181091
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Opdateret
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: JakobKappel
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Hvis du har problemer med at håndtere dine enheder på din Firefox-konto, finder du her nogle løsninger.

Enheden findes ikke på listen Enheder & apps

Firefox Sync bør virke, også selvom du ikke kan finde din enhed på listen over enheder.

Hvis din enhed ikke er på listen, kan det skyldes, at du bruger en forældet version af Firefox til computer. Opdatér til den nyeste version. Hvis du allerede bruger den nyeste version, så kontrollér, om du er forbundet til Sync. Du kan se status for forbindelse på indstillingssiden til Sync.

Der er dubletter på listen Enheder & apps

Hvis du kan se en enhed flere gange på listen Enheder & apps (og du er sikker på, at det er den samme enhed), så klik på knappen Afbryd forbindelsen ud for enheden.

disconnect device

Listen over enheder vises i rækkefølge. Den enhed, der senest er logget ind på Firefox Sync, vises øverst.

Hjælp til at bruge en Firefox-konto på dine enheder

Du kan finde relevante links på denne support-side.