Forum, regler og retningslinjer

Revisionsinformation
  • Revision id: 67703
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: engelsk til dansk oversættelse
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Denne side inkludere regler og retningslinjer for brug af Mozilla forums. Vi formoder en god indstilling ved overtrædelser; Vi vil kun advarer og udelukke brugere som gentagne gange eller åbenlyst overtræder reglerne.

• Indlæg i Mozilla support forum skal enten være spørgsmål om brugen af Firefox, Firefox til Android, Firefox OS, Thunderbird, Webmaker eller svar til disse spørgsmål. Brugere som skriver om andre ting end Mozilla support vil blive omdirigeret til et alternativ diskussions sted (for eksempel: mozillaZine) hvis passende.
  • Brugere som skriver forum spam vil få deres indlæg slettet. Hvis et indlæg der ellers er passende inkludere links som betragtes som værrende spam, vil disse links blive fjernet.
  • Du kan vedhæfte et billede, som et "screenshot" af din computerskærm. Vedhæftede billeder skal hjælpe med at forklare et Firefox problem eller løsning. Upassende billeder vil blive fjernet. Bemærk: Grundlæggende instruktioner for at lave et screenshot gives i Hvordan tager jeg et skærmbillede af mit problem?.
  • Skriv ingen følsomme oplysninger. Moderatorer vil fjerne personlige informationer fra indlæg for at beskytte dit privatliv.
  • Skriv hellere links til indhold end at skrive hele indholdet i indlæget, med mindre du er copyrightholderen eller har tilladelse fra copyrightholderen.
  • Brug ikke ???obskønt???, uanstændigt, ???pirrende???, ???beskidt??? eller overdrevent voldeligt sprog.
  • Undlad at chikanere, krænke, håne, provokere, nedgøre eller anbrige andre forum brugere personligt. Vær venlig, selv hvis andre ikke er det.
  • Opret en tråd og kun en tråd for hvert emne du vil diskutere.
  • For ???support requests???, brug ikke allerede eksisterende tråde som er startet af andre, selv hvis det ser ud til at handle om det samme emne. Spørg om et nyt spørgsmål i stedet.
  • "bump" ikke unødigt en tråd (indlæg som får en tråd til at komme til toppen af listen).
  • Hvis du ser nogle som bryder en regel, eller opfører sig på en tvivlsom måde, informere en moderator eller en administrator. Prøv ikke at håndtere vedkommende selv.
  • Skriv ikke direkte links til eksekverbare programmer. Moderatorer kan fjerne disse links for at beskytte brugerne fra potentielt skadelige downloads. (Du kan skrive et link til en hjemmeside som indeholder filen men det kan også blive fjernet hvis moderatorer finder at hjemmesidens indhold kan være skadelig eller hvis siden er spam.)
  • Administratorer tager den endelige beslutning ved redigering, fortolkning og håndhævning af disse regler.

Se også vores Legal Notices.