Find og installer udvidelser i Firefox til Android

Revisionsinformation
  • Revision id: 275467
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Opdateret
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Denne artikel forklarer, hvordan du installerer tilføjelser på Firefox til Android fra webstedet addons.mozilla.org/android eller via funktionen Håndtering af tilføjelser i Firefox til Android.

Sådan finder og installerer du tilføjelser

Du kan gennemse alle tilgængelige tilføjelser til Firefox til Android ved at besøge addons.mozilla.org/android. Du kan også finde tilføjelser i browserens Håndtering af tilføjelser.

Følg denne vejledning for at installere via funktionen Håndtering af tilføjelser:

1. Tryk på menuknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryk på menupunktet Tilføjelser.
  3. Tryk på en tilføjelse for at læse mere. Tryk på knappen + for at installere tilføjelsen.
  4. Du vil nu få vist de tilladelser, udvidelsen kræver.
    Tryk på knappen Tilføj for at installere udvidelsen.
    FenixInstallAddOn
  5. Når du har installeret udvidelsen, vil Firefox give dig mulighed for at aktivere den i privat browsing-tilstand. Du kan sætte flueben ud for Tillad i privat browsing nu, eller aktivere tilladelsen senere (se nedenfor).
    FenixInstallAddOnFinish
  6. Tryk på Ok, forstået for at afslutte.

Hvordan opdaterer, fjerner eller skifter jeg indstillinger for tilføjelser?

Opdatér dine tilføjelser

Når du opdaterer Firefox til Android, vil Firefox automatisk forsøge at opdatere dine tilføjelser til nye, kompatible versioner.

Fjern eller deaktivér midlertidigt en tilføjelse

Du kan fjerne eller deaktiverer udvidelser via funktionen Håndtering af tilføjelser i Firefox til Android:

1. Tryk på menuknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryk på menupunktet Tilføjelser.
  3. Under Aktiveret finder du en liste med de tilføjelser, der er aktive i øjeblikket.
  4. Tryk på den tilføjelse, du vil ændre.
    For at deaktivere: Tryk på kontakten Aktiveret.
    For at afinstaller: Tryk på knappen Fjern.

Her kan du også se/redigere Indstilinger, Detaljer og Tilladelser for tilføjelsen.

Aktivér tilføjelser i privat browsing-tilstand

Tilføjelser (overførte og installerede) er som standard deaktiveret i privat browsing-tilstand. Sådan ændrer du denne indstilling:

1. Tryk på menuknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryk på menupunktet Tilføjelser.
  3. Tryk på den tilføjelse, du vil ændre.
  4. Tryk på kontakten ud for Kør i privat browsing for at slå funktionen til eller fra.