Del din Android-enhed med en gæstesession i Firefox

Med en gæstesession kan andre bruge Firefox på din Android-enhed, uden at de får adgang til dine personlige data, såsom adgangskoder, bogmærker og historik.

Bemærk: Dette gælder for den seneste Firefox for Android Release-version, som kan hentes fra mozilla.org/firefox/android/.

Start en gæstesession

1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , tryk på Funktioner, og tryk så på Ny gæstesession.
    New Guest Session
  2. Tryk på Fortsæt. Firefox genstarter i en gæstesession.

Afslut en gæstesession

1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , tryk på Funktioner, og tryk så på Luk gæstesession.
    Exit Guest Session
  2. Tryk på Fortsæt for at slette alle browserdata fra gæstesessionen og for at vende tilbage til den normale Firefox-tilstand, hvor alle dine personlige data er tilgængelige.

Hvordan ser jeg, om jeg er i en gæstesession?

• Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , og tryk så på Funktioner. Hvis du kan se menupunktet Luk gæstesession, betyder det, at du er i en gæstesession.