Brug adaptiv søgning til at finde personlige apps

Revisionsinformation
  • Revision id: 68022
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: .
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Firefox OS inkludere en let-at-bruge, adaptiv app søgning. Bare skrive et enkelt ord, som "sushi", for at opdage relaterede mobile apps. Nogle apps kan enda bruge din position til at tilpasse det viste indholdet. Du kan prøve alle slags apps på denne måde. Fundet noget du kan lide? Gem det på startskærmen for let adgang. Lad os begynde!

Søg eller surf efter apps

1. Brug søgeskærmen:
    • Til Firefox OS v 1.0.1: Stryg til højre på startskærmen.
    • Til Firefox OS v 1.1: Tryk på søgefeltet på startskærmen - ingen grund til at stryge til højre.
    • I tvivl om hvad version af Firefox OS du har? Sådan finder du ud af det.
  2. Tryk på en kategori som "socialt" eller "Spil" (disse omtales også som mapper) for at browse tilgængelige apps.
    Browse apps
  3. Eller skriv et ord i søgefeltet. De apps du finder vil være relaterede til din søgning. For eksempel, åbn app'en YouTube for at søge efter "Kim Larsen" som vil give dig musik og video fra Kim Larsen.
    Search apps
  4. Tryk nu på en app og prøv den uden at hente eller installere den.

Tilføje en app til startskærmen

Fundet noget brugbart? Lad os gemme det.

1. Tryk på pilen nederst til højre på et hvert app du har åbnet for at få menuen frem.
    App menu
  2. Tryk så på stjernen for at gemme den på startskærmen.
    Save app to home screen
  3. Bekræft at du vil gemme.
    • Hvis dette er en app du har fundet i en mappe, som "spil", så tryk på navnet af app'en på bekræftigelsesskærmen og den vil blive gemt.
    • Hvis dette er en app som du har fundet ved søgning, så har du to muligheder. For eksempel, hvis du søgte efter "Kim Larsen" også åbnede YouTube, så kan du bare vælge app'en eller app'en som er tilpasset til Kim Larsen søgningen.
    Two app choices

Naviger søgeskærmen

Sådan finder du rundt.

• Forsæt med at rulle ned på siden for at indlæse flere resultater.
  • Tryk på knappen Hjem for at komme tilbage til søgeresultatsskærmen.
  • Tidligere søgninger er tilgængelige under søgefeltet. Stryg disse til venstre for at se mere.
    Tip: Hvis du ruller søgeresultatet langt nok, vil du se et ???Ryd historik??? link som du kan bruge til at slette søgehistorikken.

Organiser søgeskærmen

Tilpas søgeskærmen til dit behov.

• Tryk og hold en "mappe" nogle sekunder (mappen vil begynde at bevæge sig). Nu kan du trække den rundt for at flytte den eller tryk på det røde X for at fjerne den.
  • Tryk på knappen + for at tilføje en ny mappe til søgeskærmen.

Opdag nye apps gennem ???Smart Collections???

1. På søgeskærmen, tryk på en færdiglavet kategori som "socialt" eller "spil" (disse omtales også som ???Smart Collections???) for at browse tilgængelige apps.
    Browse apps
  2. Eller skriv et ord i søgefeltet og find alle relaterede apps. Tryk på en app for at prøve den uden at hente eller installere det.
    search smart
Lav en hver søgning til en ???Smart Collection???! Tryk på stjernen ved siden af din søgning for at gemme den ???collection??? til startskærmen (som vist ovenfor).

Tilføj en app til din startskærm

Fundet noget brugbart? Lad os gemme det.

1. Tryk på pilen nederst til højre af et hvert åbent app for at få menuen frem.
    App menu
  2. Tryk så på stjernen for at gemme den på startskærmen.
    Save app to home screen
  3. Bekræft det du vil gemme.
    • Hvis dette er en app du har fundet i en mappe, som "spil", så tryk på navnet af app'en på bekræftigelsesskærmen og den vil blive gemt.
    • Hvis dette er en app som du har fundet ved søgning, så har du to muligheder. For eksempel, hvis du søgte efter "Kim Larsen" også åbnede YouTube, så kan du bare vælge app'en eller app'en som er tilpasset til Kim Larsen søgningen.
    Two app choices

Naviger søgeskærmen

Sådan finder du rundt.

• Forsæt med at rulle ned på siden for at indlæse flere resultater.
  • Tryk på knappen Hjem for at komme tilbage til søgeresultatsskærmen.
  • Tidligere søgninger er tilgængelige under søgefeltet. Stryg disse til venstre for at se mere.
    Tip: Hvis du ruller søgeresultatet langt nok, vil du se et ???Ryd historik??? link som du kan bruge til at slette søgehistorikken.

Organiser søgeskærmen

Tilpas søgeskærmen til dit behov.

• Tryk og hold en "mappe" nogle sekunder (mappen vil begynde at bevæge sig). Nu kan du trække den rundt for at flytte den eller trykke på det røde X for at fjerne den.
  • Tryk på knappen + for at tilføje en ny mappe til søgeskærmen.