Bloker og fjern blokering af websteder med forældrekontrol

Revisionsinformation
  • Revision id: 71346
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: begyndt på engelsk til dansk oversættelse
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Denne artikel forklarer hvordan børn forhindres i at bruge Firefox, blokering af websteder eller filtrer websteds indhold i Firefox der kan være ???offensive??? eller upassende for børn.

Denne artikel forklarer man blokere websteder eller filtrer websteds indhold i Firefox der kan være ???offensive??? eller upassende for børn.

Forældre kontrol og web filtrings software

Built-in parental controls allow you to prevent children from using programs such as browsers. In addition, web filtering software lets you block websites or filter website content in Firefox or any other browser.

Windows XP doesn't have built-in parental controls. For such a feature, you can download Windows Live Essentials for Windows XP at microsoft.com containing Windows Live Family Safety, a web filtering software.

Built-in Parental Controls let you block websites or filter website content in Firefox or any other browser.

For en liste med web filtrerings software, læs List of content-control software hos wikipedia.org.

Web filtrerings udvidelser til Firefox

Denne addons.mozilla.org søgning til forældre kontrol viser flere udvidelser den kan give indholds blokering.

Bemærk: Udvidelser kan let deaktiveres af vidensbase brugere og virker ikke i andre browsere.

Baseret på information fra Parental controls (mozillaZine KB)