Bliv forbundet - få adgang til Wi-Fi- og mobilnet

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Så længe du er inden for rækkevidde af mobilnettet (1-5 streger øverst på skærmen data-connection), vil du være i stand til at foretage telefonopkald og sende og modtage beskeder. Men til andre ting, såsom at surfe på nettet, sende mails og bruge landkort, skal du bruge en dataforbindelse. Sådan her sikrer du dig, at du altid har forbindelse.

Aktiver din dataforbindelse

Slå hurtigt din dataforbindelse til og fra på meddelelsesskærmen.

1. Træk meddelelsesbakken ned fra toppen af skærmen.
  2. Tryk på ikonet Dataforbindelse for at slå det til (bliver blåt) eller fra (bliver gråt).
    Toggle data
Bemærk: Ikonet Dataforbindelse vil se forskelligt ud, alt efter hvilken type mobilnet du er forbundet til.
Tip: Brug appen Forbrug til at kontrollere dit forbrug og til at få besked, når du er ved at nå din datagrænse.

Forbind til et wi-fi-netværk

Data overført gennem et wi-fi-netværk medregnes ikke i dit teleabonnement og wi-fi-netværk er ofte hurtigere. Opret forbindelse til et wi-fi-netværk:

1. Åbn appen IndstillingerSettings 1.3Settings 1.4Settings- 2.0 (small), og vælg Wi-fi.
  2. Slå wi-fi til, og tryk på et tilgængeligt netværk for at forbinde til det.
    • Hvis netværket er sikret, skal du indtaste en adgangskode.
Bemærk: Når du forbinder til et wi-fi-netværk for første gang, gemmes netværket og din adgangskode, og Firefox OS vil fremover automatisk oprette forbindelse, når du er inden for rækkevidde.

Løs forbindelsesproblemer

Hvis du forsøger at surfe på nettet eller bruge en app, og du ikke er forbundet til internettet, kan du få beskeden "Server ikke fundet" eller "Netværksforbindelse er ikke tilgængelig".

No network connection

Bekræft at du har en wi-fi- eller dataforbindelse og prøv igen

1. Træk meddelelsesbakken ned fra toppen af skærmen.
    Internet connection
  2. Hvis ikke ikonerne for wi-fi eller dataforbindelse er blå, så tryk på dem for at oprette forbindelse.
  3. Tryk på knappen Prøv igen for at genindlæse siden eller appen.
Bemærk: Hvis du skulle genoprette forbindelsen, kan det tage op til et minut eller deromkring før "Prøv igen" virker.

Ryd browserens cookies og gemte data og prøv igen

Hvis du har bekræftet, at du har en wi-fi- eller dataforbindelse, og du stadig får beskeden Server ikke fundet, når du forsøger at indlæse en webside, så kan det være et problem med selve webstedet. Det kan måske hjælpe at rydde cookies og gemte data.

1. Tryk på menuen Faneblad øverst til højre for at åbne browserens sidepanel.
  2. Tryk på knappen Tandhjul øverst for at åbne Indstillinger.
  3. Tryk på knappen Ryd cookies og gemte data.
  4. Tryk på knappen OK.
  5. Luk sidepanelet og tryk på knappen Prøv igen i browseren for at genindlæse siden.

Læs mere i artiken Ryd browserhistorik, cookies og gemte data i Firefox OS.