Afspil videoer i fuldskærm i Firefox til Android

Skabelonen "UpdateAndroid" findes ikke eller har ingen godkendt revision.

Firefox til Android har en knap, så du nemt kan vælge at få vist en indlejret video i hele skærmens størrelse. Denne artikel fortæller dig, hvordan du slår "fuldskærmstilstand" til og fra med et tryk på en knap.

Sådan gør du:

1. Når du afspiller en understøttet video, vil fuldskærms-ikonet blive vist blandt videoens kontrolknapper. Tryk på ikonet for at forstørre videoen:
    android expand video
  2. Tryk igen på fuldskærms-ikonet for at få vist videoen i sin oprindelige størrelse:
    android original size
Tip: Drej enheden i fuldskærmstilstand for at ændre videoens orientering.