Afspil musik i Firefox OS

(Omdirigeret fra Play music files)

Firefox OS-appen Musik giver dig flere måder at lytte til din musik på. Lad os gennemgå det grundlæggende.

Bemærk: Du kan læse om import af musikfiler i artiklen Sådan overfører du musik til din Firefox OS-enhed.

Find noget at lytte til

Når du åbner appen Musik music , vil du se en flot, visuel opstilling af sange og albumcovers. Tryk på det, du vil lytte til, og læn dig tilbage i sofaen.

Music start screen allmusic 1.3 music app 2.0

Gennemgå efter album, kunstner, titel og mere

I bunden af hver skærm i appen Musik har du knapper til at gennemgå din musik på forskellige måder:

• Allmusic Gå til appens startskærm, hvor din musik vises visuelt.
  • Playlist Spillelister lader dig blande alle dine musiknumre, efter vurdering, tilføjet for nylig, mest spillede og efter mindst spillede numre.
  • Artismusic Gennemgå musikken efter kunstnere.
  • Albummusic Gennemgå musikken efter albums.
  • Allsongs Leder du efter en bestemt sang? Her kan du gennemgå musikken efter titel.
  • Allmusic Gå til appens startskærm, hvor din musik vises visuelt.
  • playlist 2.0 Spillelister lader dig blande alle dine musiknumre, efter vurdering, tilføjet for nylig, mest spillede og efter mindst spillede numre.
  • Artismusic Gennemgå musikken efter kunstnere.
  • album 2.0 Gennemgå musikken efter albums.
  • Allsongs Leder du efter en bestemt sang? Her kan du gennemgå musikken efter titel.
Tip: Appen Musik arrangerer sange og viser albumcovers ved at læse "tags" fra musikfilerne. Hvis dine filer mangler tags-informationer, kan du bruge en tag-editor til at tilføje dem.

Søg i din musik

Ved du præcist, hvad du vil lytte til? Find det hurtigt.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig i Firefox OS version 1.1 eller nyere. Er du i tvivl om hvilken version af Firefox OS du har? Find ud af det her.

1. Stryg ned på enhver skærm i appen Musik for at få vist søgefeltet.
    Search music search music 2.0
  2. Når du begynder at indtaste en artist, sang eller album, vil appen vise matchende resultater
    type music search
  3. Tryk på det ønskede resultat.

Afspilningsknapper

Når du afspiller musik, kan du i bunden af skærmen finde knapperne Forrige, Afspil/Pause og Næste.

Audio controls

Hvis du trykker på coveret, vises knapperne til at gentage nummeret eller albummet og til at blande numrene.

• Tryk på stjernerne 1 - 5 for at bedømme en sang.
    Rate a song
  • Tryk på knappen Gentag for at gentage hele albummet.
    Repeat album
  • Tryk to gange på knappen Gentag for at gentage nummeret. Tryk en tredje gang for at annullere gentagelse.
    Repeat song
  • Tryk på knappen Bland for at blande sangene i det aktuelle album eller spillelisten i tilfældig rækkefølge.
    Shuffle

Du kan selvfølgelig fortsætte med at bruge appen til andre ting, mens musikken spiller. For at vende tilbage til det aktuelle nummer og afspilningsknapperne skal du blot trykke på knappen Afspil øverst til højre på skærmen:

Currently playing

Vil du lytte til musik uden at have appen Musik til at fylde hele skærmen?

• Du kan bruge andre apps på din telefon, mens musikken afspiller. Bare stryg ned fra toppen af skærmen for at få adgang til musikafspilleren i meddelelsesbakken.
music notif bar music notification bar 2.0
  • Du kan også få adgang til musikafspilleren, mens skærmen er låst.
music lock screen lock 2.0 music

Del denne artikel: http://mzl.la/1BATWPJ