Adobe Flash Protected Mode i Firefox

Revisionsinformation
  • Revision id: 101439
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Opdateret fra engelsk
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: Joergen
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold
Denne artikel henvender sig til brugere med Windows Vista/7/8 og nyere.

Flash protected mode er en sikkerhedsfunktion til Firefox, som er implementeret af Adobe til Windows-operativsystemer (Windows Vista/7/8 og nyere). Denne funktion er aktiveret som standard for at gøre det mere svært for angribere at få adgang til din computer.

Flash protected mode kan forårsage ydelsesproblemer med Flash i Firefox, såsom vedholdende fastfrysninger eller plugin-nedbrud. Dette er især gældende for brugere med trykfølsomme skærme og for brugere, der benytter tilgængelighedsværktøjer.

For at deaktivere Flash protected mode, læs Adobes vejledninger under overskriften "Last Resort": Adobe Forums: How do I troubleshoot Flash Player's protected mode for Firefox?

Du kan deaktivere Flash protected mode ved at følge disse trin:

1. Skriv about:config i adressefeltet, og tryk på tasten EnterRetur.
    En advarselsside vises måske. Klik på knappen Accepter risikoen og fortsæt for at gå til siden about:config.
  2. Søg på dom.ipc.plugins.flash.disable-protected-mode i listen med indstillinger.
  3. Dobbeltklik på indstillingen for at ændre dens værdi fra false til true.
  4. Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Afslut.Klik på Firefox-menuen øverst i vinduet, og klik så på Afslut Firefox.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Afslut. for at lukke Firefox helt, så ændringen kan træde i kraft.
  5. Start Firefox igen.

} For at deaktivere Flash protected mode, læs Adobes vejledninger under overskriften "Last Resort": Adobe Forums: How do I troubleshoot Flash Player's protected mode for Firefox?

} Du kan deaktivere Flash protected mode ved at følge disse trin:

1. Skriv about:config i adressefeltet, og tryk på tasten EnterRetur.
    En advarselsside vises måske. Klik på knappen Accepter risikoen og fortsæt for at gå til siden about:config.
  2. Søg på dom.ipc.plugins.flash.disable-protected-mode i listen med indstillinger.
  3. Dobbeltklik på indstillingen for at ændre dens værdi fra false til true.
  4. Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Afslut.Klik på Firefox-menuen øverst i vinduet, og klik så på Afslut Firefox.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Afslut. for at lukke Firefox helt, så ændringen kan træde i kraft.
  5. Start Firefox igen.

Du kan deaktivere Flash protected mode ved at følge disse trin:

1. Klik på menuknappen Billedet "new fx menu" findes ikke., og klik så på Tilføjelser.
  2. Klik på Plugins, og vælg Indstillinger ud for Shockwave Flash.
  3. Fjern mærket ud for Aktiver Adobe Flash protected mode.
    flash protected mode fx38
  4. Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Afslut.Klik på Firefox-menuen øverst i vinduet, og klik så på Afslut Firefox.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Afslut. for at lukke Firefox helt, så ændringen kan træde i kraft.

Når du åbner Firefox igen, vil Flash protected mode være deaktiveret.

Advarsel: Deaktivering af Flash protected mode gør din computer mere sårbar for hackerangreb. Deaktivér ikke denne funktion, medmindre du er påvirket af en ringe Flash-ydelse.