Tilføj kalendere i Firefox OS

(Viderestillet fra Adding calendars on Firefox OS)

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Tag din kalender med dig overalt. Hvis du har en eksisterende kalenderkonto (eller mange), kan du importere dem alle i appen Kalender. Har du ingen konto, kan du indtaste dine begivenheder i offline-kalenderen.

Tryk på ikonet Kalender for at åbne appen Kalender, du skal muligvis stryge skærmen til højre en eller flere gange.

Open Calendar

Importer dine kalendere

For at importere en kalender, tryk på ikonet Menu øverst til venstre.

Add Offline Calendar

Tryk på + på næste panel.

add calendar

Et glidende panel vil blive vist, hvor du kan vælge din kalenderudbyder. Tryk på den kalendertype, du vil tilføje, og følg anvisningen for at logge ind.

Calendar Provider

Kendt problem - Yahoo! Calendar: Yahoo! Calendar er i øjeblikket ikke understøttet i Firefox OS version 1.0 til 1.4. Opsætningen ser ud til at virke, men du vil ikke være i stand til at importere eller tilføje begivenheder fra Yahoo! Calendar. Vi forventer, at dette bliver løst i version 1.5. For mere information læs bug 974554.

Hvordan ser jeg, hvilken version af Firefox OS jeg har?

Når du har fulgt trinnene, vil du se en liste med tilgængelige kalendere. Tryk på dem, du vil synkronisere med Firefox OS.

Choose Calendar

Når du har valgt de kalendere, du vil importere, så tryk på ikonet Indstillinger nederst til venstre:

Calendar Settings Icon

Dette vil vise skærmen Kontoindstillinger, hvor du fx kan vælge, hvor ofte dine kalendere skal synkroniseres.

Calendar Import Settings

Når du er færdig, så tryk på Færdig, og din kalenders begivenheder vil blive tilføjet og være synlige.

Calendar Entries

Tilføj begivenheder manuelt

For at tilføje en ny begivenhed direkte på din enhed, tryk på ikonet + øverst til højre.

Calendar Add Entry

Tilføj de relevante informationer om begivenheden. Der er også plads til at tilføje yderligere kommentarer, som du måske vil forbinde med begivenheden.

Event Details

Når du er færdig med at tilføje informationerne, så tryk på knappen Gem øverst til højre. Dette vil gemme begivenheden og viderestille dig til kalendervisningen.

Importer dine kalendere

1. Tryk på menu-ikonet email menu 2.0 øverst til venstre for at importere en kalender.
  2. Tryk på tandhjuls-ikonet Settings 1.3Settings 1.4Settings- 2.0 (small) i bunden.
  3. Tryk på Tilføj konto.
  4. Vælg din kalenderudbyder og log ind.
  5. Appen Kalender indlæser dine kalendere, når de er blevet importeret.
  6. Sæt mærke ud for de kalendere, du vil have vist på din telefon:
calendar sync 2.0

Synkroniser dine kalendere

Hold appen Kalender synkroniseret med dine kalenderkonti.

1. Tryk på menu-ikonet email menu 2.0.
  2. Tryk på tandhjuls-ikonet Settings 1.3Settings 1.4Settings- 2.0 (small) i bunden.
  3. Vælg hvor ofte, du vil have dine kalendere synkroniseret, under Synkroniser kalender: hvert 15. minut, hvert 30. minut eller manuelt.

Tilføj begivenheder manuelt

Du behøver ikke en computer for at tilføje møder. Det er let at tilføje dem direkte fra din Firefox OS-enhed:

1. Åbn appen Kalender, og tryk så på plus-symbolet plus_icon øverst til højre.
  2. Tilføj detaljerne for din begivenhed: hvad, hvor og hvornår. Du kan også indstille påmindelser og tilføje notater til begivenheden.
  3. Tryk på Gem øverst til højre for at afslutte.