Prohledat stránky podpory

Vyhněte se podvodům. Za účelem poskytnutí podpory vás nikdy nežádáme, abyste zavolali nebo poslali SMS na nějaké telefonní číslo nebo abyste sdělili své osobní údaje. Jakékoliv podezřelé chování nám prosím nahlaste pomocí odkazu „Nahlásit zneužití“.

Learn More

A honlap-oldal mentése a Fájl menüben nem működik a legutolsó változatban - ismerőseimnél sem. Kár mert használni szoktam - várható-e javítás? - üdvözlet FÁ

  • 1 odpověď
  • 1 má tento problém
  • 1 zobrazení
  • Poslední odpověď od guigs

more options

1) könnyebb volna ha az egyszerű e-mailre válaszolnának 2) a honlapot nem lehet elmenteni - ez korábban ment a Fájl menüből "Oldal mentése" néven. Most süketté vált. Ismerősöm próbált egy "Mentés MHT fájlként" menüpontot aktivizálni, de az sem működik. Másik számítógépes ismerősöm szerint az új változattal több baj is van. Ő Google chrome keresőre tért át. 3) egyszerű honlapot működtetek (szöveg, táblázat, kép) - a ritka írásjeleket (pld nyilak, műveleti jelek) átkódolja a Firefox, ezért ki kellett írjam, hogy aki kíváncsi a nyilakra, képletekre, az Explorerben nézze. Van mód a Firefoxban ezeket a ritkább jeleket helyesen láttatni? Microsoft Office Frontpage 2003-al csinálom a honlapot. 4) windows 7-re akarok áttérni a másik gépemen, ott minden rendben? Ott működik a honlapmnetés?

üdvözlettel FÁ

1) könnyebb volna ha az egyszerű e-mailre válaszolnának 2) a honlapot nem lehet elmenteni - ez korábban ment a Fájl menüből "Oldal mentése" néven. Most süketté vált. Ismerősöm próbált egy "Mentés MHT fájlként" menüpontot aktivizálni, de az sem működik. Másik számítógépes ismerősöm szerint az új változattal több baj is van. Ő Google chrome keresőre tért át. 3) egyszerű honlapot működtetek (szöveg, táblázat, kép) - a ritka írásjeleket (pld nyilak, műveleti jelek) átkódolja a Firefox, ezért ki kellett írjam, hogy aki kíváncsi a nyilakra, képletekre, az Explorerben nézze. Van mód a Firefoxban ezeket a ritkább jeleket helyesen láttatni? Microsoft Office Frontpage 2003-al csinálom a honlapot. 4) windows 7-re akarok áttérni a másik gépemen, ott minden rendben? Ott működik a honlapmnetés? üdvözlettel FÁ

Všechny odpovědi (1)

more options

Apologies, but I am having trouble understanding your question.

Doing so will allow the Mozilla volunteers to give you solutions that are more helpful to you. This may help them to solve your problem faster and more efficiently.

Please, feel free to post the link to your thread on this thread for volunteers interested in assisting you.

Thank you.