Търсене в помощните статии

Избягвайте измамите при поддръжката. Никога няма да ви помолим да се обадите или изпратите SMS на телефонен номер или да споделите лична информация. Моля, докладвайте подозрителна активност на "Докладване за злоупотреба".

Learn More

YTD Youtube downloader ja yahoo, ei auta vaikka downloaderin poistaa, Yahoo on silti ja pysyy

  • 2 отговора
  • 1 има този проблем
  • 1 изглед
  • Последен отговор от Kenssi

more options

Asensin pahaa aavistamatta YTD Youtube downloaderin (moraaliasiat eivät ole tämän kysymyksen pointti) ja mokoma otti ja asensi yahoon kaikille selaimille (ainoa missä se haittaa on firefox) niin, että kun kirjotan url-kenttään hakusanan (normaalisti hakisi googlella) aukeaa haku yahoossa. Olen poistanut ko. softan ja silti yahoo säilyy selaimessa. Olen koittanut muuttaa conffeja, mutta sekään ei auta. Ei siinä mitään ettenkö voisi käyttää oikean yläkulman hakukenttää mutta koska kyseinen ongelma ei tunnu häviävän vaikka mitä tekisi, lienee kysessä jonkin asteinen saasta mun koneessa ja haluaisin siitä eroon.

Kiitos jo etukäteen kaikille jotka viitsivät jeesiä! :)

Asensin pahaa aavistamatta YTD Youtube downloaderin (moraaliasiat eivät ole tämän kysymyksen pointti) ja mokoma otti ja asensi yahoon kaikille selaimille (ainoa missä se haittaa on firefox) niin, että kun kirjotan url-kenttään hakusanan (normaalisti hakisi googlella) aukeaa haku yahoossa. Olen poistanut ko. softan ja silti yahoo säilyy selaimessa. Olen koittanut muuttaa conffeja, mutta sekään ei auta. Ei siinä mitään ettenkö voisi käyttää oikean yläkulman hakukenttää mutta koska kyseinen ongelma ei tunnu häviävän vaikka mitä tekisi, lienee kysessä jonkin asteinen saasta mun koneessa ja haluaisin siitä eroon. Kiitos jo etukäteen kaikille jotka viitsivät jeesiä! :)

Избрано решение

Ongelma on jo hoidettu kuntoon :) Poistin koko tuliketun ja asensin uudestaan. Sillä homma hoitui!

Kiitos kuitenkin!

Прочетете този отговор в контекста 👍 0

Всички отговори (2)

more options

Hei!

Ellei ongelma ole jo ratkennut, niin tässä tulevat ohjeet sen ratkaisemiseen. Jotkin ohjelmat voivat tosiaan asennuksensa aikana lisätä laajennuksia ja hakukoneita Firefoxiin käyttäjän huomaamatta.

Hakukoneet voidaan palauttaa oletusasetuksiinsa tällä lisäosalla, joka suorittamisensa jälkeen poistaa itsensä Firefoxista: https://addons.mozilla.org/fi/firefox/addon/searchreset/

Jos lisäosa ei toimi, voidaan samat asetukset palauttaa myös käsin, mutta kokeillaan ensin tuota lisäosaa.

Tämän lisäksi voisit tarkistaa, ettei Firefoxiin ole asennettu mitään epäilyttäviä laajennuksia, joita et ole itse asentanut. Lisäosat näet painamalla Firefox-painiketta ikkunan ylälaidassa, valitsemalla valikosta "Lisäosat" ja avautuvalta sivulta sen vasemmasta laidasta "Laajennukset".

Kerrothan, jos ongelma vielä jatkuu.

Променено на от Atte

more options

Избрано решение

Ongelma on jo hoidettu kuntoon :) Poistin koko tuliketun ja asensin uudestaan. Sillä homma hoitui!

Kiitos kuitenkin!