Търсене в помощните статии

Избягвайте измамите при поддръжката. Никога няма да ви помолим да се обадите или изпратите SMS на телефонен номер или да споделите лична информация. Моля, докладвайте подозрителна активност на "Докладване за злоупотреба".

Learn More

Pri zapiranju zavihkov se prikaže neka neznana spletna stran

  • 2 отговора
  • 1 има този проблем
  • 1 изглед
  • Последен отговор от simonz7

more options

Občasno se mi pri zapiranju zavihkov kar sama odpre tale stran:"http://follow-trends.com/first-ever-digital-radio-transmitter/" Gre za okužbo? Kako ravnati? Ali pa gre za kakšno oglasno sporočilo s strani mozille in je vse v najlepšem redu?

Zgodi se takole: če imam odprtega 2 ali več zavihkov in enega zaprem, se mi namesto naslednjega pojavi ta spletna stran: http://follow-trends.com/first-ever-digital-radio-transmitter/ Odprta ostane nekaj sekund, nato me brskalnik vrne na zavihek, ki je naslednji na vrsti od preostalih zavihkov. Gledal sem po vtičnikih, vendar se mi nobeden ni zdel sumljiv. Naredil sem tudi novo instalacijo po navodilih (staro mapo "Program files\Mozilla Firefox" sem preimenovl v Mozilla FirefoxOld in na novo namestil svežo instalacijo Firefoxa. Nato sem staro mapo pobrisal. Zdelo se je, da je problem rešen, a se je čez nekaj časa ponovno pojavil).

Mi lahko nekdo to razloži ali predlaga rešitev, ki bo delovala? Hvala!

Občasno se mi pri zapiranju zavihkov kar sama odpre tale stran:"http://follow-trends.com/first-ever-digital-radio-transmitter/" Gre za okužbo? Kako ravnati? Ali pa gre za kakšno oglasno sporočilo s strani mozille in je vse v najlepšem redu? Zgodi se takole: če imam odprtega 2 ali več zavihkov in enega zaprem, se mi namesto naslednjega pojavi ta spletna stran: http://follow-trends.com/first-ever-digital-radio-transmitter/ Odprta ostane nekaj sekund, nato me brskalnik vrne na zavihek, ki je naslednji na vrsti od preostalih zavihkov. Gledal sem po vtičnikih, vendar se mi nobeden ni zdel sumljiv. Naredil sem tudi novo instalacijo po navodilih (staro mapo "Program files\Mozilla Firefox" sem preimenovl v Mozilla FirefoxOld in na novo namestil svežo instalacijo Firefoxa. Nato sem staro mapo pobrisal. Zdelo se je, da je problem rešen, a se je čez nekaj časa ponovno pojavil). Mi lahko nekdo to razloži ali predlaga rešitev, ki bo delovala? Hvala!

Променено на от simonz7

Всички отговори (2)

more options

Pozdravljeni!

Firefox sam od sebe nikoli ne odpira oglasov. Ste poskusili z osvežitvijo Firefoxa? Uporabniški podatki niso shranjeni v programski mapi (ki ste jo izbrisali), temveč v profilni mapi, ki je shranjena ločeno, in osvežitev bo ponastavila nastavitve Firefoxa, ki jih je morda spremenil kak neželen program.

Če tudi osvežitev ne pomaga, je vaš računalnik najverjetneje okužen z zlonamernim programom. Priporočamo, da pregledate svoj računalnik s programom, kakršna sta Malwarebytes ali AdwCleaner.

Prosimo, sporočite nam, če ste rešili svojo težavo in če potrebujete več pomoči!

Pozdrav, Marko

more options

Hvala za nasvet. Sem osvežil Firefox in zaenkrat izgleda, da je težava izginila. Tudi nek vtičnik sem moral na novo namestiti, tako da je verjetno res bil firefox "prečiščen" oz. osvežen. Sprašujem se samo kje sem dobil to okužbo, ker sem pri uporabi spleta precej previden.

Upam, da bo sedaj težava dokončno izginila. Hvala!

Променено на от simonz7