Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Synchronizace a Firefox Lockwise

  • 2 cavab
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • Last reply by poljos

more options

Po poslední změně vzhledu Mozilly Firefox se mi ztratila veškerá uložená hesla.

1.) Po spuštění Firefoxu se musím přihlásit do svého účtu pomocí Firefox Lockwise, to jsem před úpravou nemusel, bylo to automatické a měl jsem přístup k uloženým heslům. 2.) Po přihlášení se do mého účtu v menu "Nastavení" a "Synchronizace" je synchronizace zapnuta v této nabídce zvolím "Změnit", v otevřené nabídce si zvolím zaškrtnutím okénka aby si pamatoval "Přihlašovací údaje" uložím a okénko zavřu. Synchronizuje se automaticky nebo zadám ručně. 3.) Znovu si ručně uložím několik hesel do "Přihlašovací údaje". 4.) Dokud neukončím a nezavřu Firefox, tak mi uložená hesla bez problémů fungují a jsou uložena. 5.) Zkoušel jsem novou registraci a Firefox se přestal ptát na zapamatování si hesla. 6.) Ukončím práci Firefoxu. 7.) Po novém spuštění Firefoxu se opakuje bod 1, hesla zmizí a v "Synchronizaci" je vypnuté pamatování "Přihlašovací údaje".

Můj OS je Windows7 a nemíním je měnit za Windows 10.

Pokud jsem při čtení návodu, jak to všechno nastavit nic nepřehlédl, zůstalo všechno nastavené jako před změnou vzhledu Firefoxu.

Co s tím? Nebaví mne hledat a vyplňovat znovu hesla, když by to měl umožňovat Firefox.

Děkuji za odpověď. Michal drsonn@post.cz drsonn1@email.cz

Po poslední změně vzhledu Mozilly Firefox se mi ztratila veškerá uložená hesla. 1.) Po spuštění Firefoxu se musím přihlásit do svého účtu pomocí Firefox Lockwise, to jsem před úpravou nemusel, bylo to automatické a měl jsem přístup k uloženým heslům. 2.) Po přihlášení se do mého účtu v menu "Nastavení" a "Synchronizace" je synchronizace zapnuta v této nabídce zvolím "Změnit", v otevřené nabídce si zvolím zaškrtnutím okénka aby si pamatoval "Přihlašovací údaje" uložím a okénko zavřu. Synchronizuje se automaticky nebo zadám ručně. 3.) Znovu si ručně uložím několik hesel do "Přihlašovací údaje". 4.) Dokud neukončím a nezavřu Firefox, tak mi uložená hesla bez problémů fungují a jsou uložena. 5.) Zkoušel jsem novou registraci a Firefox se přestal ptát na zapamatování si hesla. 6.) Ukončím práci Firefoxu. 7.) Po novém spuštění Firefoxu se opakuje bod 1, hesla zmizí a v "Synchronizaci" je vypnuté pamatování "Přihlašovací údaje". Můj OS je Windows7 a nemíním je měnit za Windows 10. Pokud jsem při čtení návodu, jak to všechno nastavit nic nepřehlédl, zůstalo všechno nastavené jako před změnou vzhledu Firefoxu. Co s tím? Nebaví mne hledat a vyplňovat znovu hesla, když by to měl umožňovat Firefox. Děkuji za odpověď. Michal drsonn@post.cz drsonn1@email.cz

Chosen solution

Vo Firefoxe si zapnite možnosť "ukladania prihlasovacích údajov" - podľa obrázka Preverte "Výnimky" - poprípade ich všetky zrušte Preverte "Uložené prihlasovacie údaje" - či tam vôbec máte zapísané nejaké heslá Reštartujte Firefox.

Read this answer in context 👍 0

All Replies (2)

more options

Seçilmiş Həll

Vo Firefoxe si zapnite možnosť "ukladania prihlasovacích údajov" - podľa obrázka Preverte "Výnimky" - poprípade ich všetky zrušte Preverte "Uložené prihlasovacie údaje" - či tam vôbec máte zapísané nejaké heslá Reštartujte Firefox.

more options

Asi bych to zkusil bez té synchronizace. Jestli ty hesla vydrží.