Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

görgetés a lapok között

  • 2 cavab
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • Last reply by bessenyeig

more options

Sziasztok,

Frissült tegnap a windowsom, és azóta a firefoxban megszünt vagy kikapcsolódott az a funkció, hogy a megnyitott lapok között, oldalirányban tudjak görgetni. Jelenleg csak a nyilakkal lehet lépkedni, illetve van egy legördülő sáv, az összes nyitott lappal és ott lehet választani. Hogy lehet a görgetést aktiválni?

Sziasztok, Frissült tegnap a windowsom, és azóta a firefoxban megszünt vagy kikapcsolódott az a funkció, hogy a megnyitott lapok között, oldalirányban tudjak görgetni. Jelenleg csak a nyilakkal lehet lépkedni, illetve van egy legördülő sáv, az összes nyitott lappal és ott lehet választani. Hogy lehet a görgetést aktiválni?

All Replies (2)

more options

Szia! Kipróbáltam Firefox 87-tel, illetve a 88.0b2 (Developer Edition) verzióval, nálam mind a kettőben úgy működik a funkció, mint eddig. Ha használsz kiegészítőket, akkor érdemes megpróbálni azok nélkül is (Súgó → Újraindítás letiltott kiegészítőkkel). Ha ez nem segít, akkor érdemes egy új profillal is kipróbálni, hátha egy elállított beállítás okozza (Leírás: Profilvezérlő használata firefox profilok eltávolításához, és létrehozásához).

more options

Sajnos, nem sikerült. És a millió megnyitott oldalamat is bezárta, amit nem nyit meg már. De a görgetés sem megy