Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Ik werk met windows 10 en mail programma Mozilla thunderbirt. Mijn probleem is het volgende. Ik open mijn mail. Dan ga ik naar postvak in. Als ik de mail he

  • 1 cavab
  • 1 has this problem
  • 17 views
  • Last reply by sfhowes

more options

Ik werk met windows 10 en mail programma Mozilla thunderbirt.

Mijn probleem is het volgende. Ik open mijn mail. Dan ga ik naar postvak in. Als ik de mail heb gelezen maak in hem blauw. Als ik hem dan wil verwijderen klik op de e-mailwerkbalk op verwijderen. En dan komt het probleem normaal komt er dan een klein schermpje voor bevestiging. Het gaat dus niet om de PRULLENBAK maar om verwijderen in de e-mail werkbalk. Maar daar heb ik per ongeluk in dit schermpje dat normaal komt ((DIT NIET MEER VRAGEN)) aangevinkt. Dus nu is na het aanklikken van verwijderen de mail ook gelijk weg. Graag zou ik dat schermpje weer terug willen maar hoe. Welke knappe kop kan mij helpen. Had de vraag liever op een ander forum willen stellen maar dan moet je lid zijn. Maar ik denk dat er hier ook wel mensen zitten die mij kunnen of willen helpen.

Ik werk met windows 10 en mail programma Mozilla thunderbirt. Mijn probleem is het volgende. Ik open mijn mail. Dan ga ik naar postvak in. Als ik de mail heb gelezen maak in hem blauw. Als ik hem dan wil verwijderen klik op de e-mailwerkbalk op verwijderen. En dan komt het probleem normaal komt er dan een klein schermpje voor bevestiging. Het gaat dus niet om de PRULLENBAK maar om verwijderen in de e-mail werkbalk. Maar daar heb ik per ongeluk in dit schermpje dat normaal komt ((DIT NIET MEER VRAGEN)) aangevinkt. Dus nu is na het aanklikken van verwijderen de mail ook gelijk weg. Graag zou ik dat schermpje weer terug willen maar hoe. Welke knappe kop kan mij helpen. Had de vraag liever op een ander forum willen stellen maar dan moet je lid zijn. Maar ik denk dat er hier ook wel mensen zitten die mij kunnen of willen helpen.

All Replies (1)

more options

elvispr said

I work with windows 10 and mail program Mozilla thunderbird. My problem is the following. I open my mail. Then I go to inbox. When I have read the mail, it turns blue in it. If I want to delete it then click on delete in the e-mail toolbar. And then the problem normally comes with a small screen for confirmation. So it is not about the recycle bin but about deleting in the e-mail toolbar. But there I accidentally checked in this screen that normally comes ((THIS IS NOT ANY MORE QUESTIONS)). So now after clicking delete the mail is also gone immediately. I would like to see that screen back, but how. Which handsome head can help me. Would have preferred to ask the question on another forum but then you must be a member. But I think there are also people here who can or want to help me.

There is a built-in warning when you Shift+Delete a message, and when you empty the Trash, both of which can be re-enabled, but a warning for when you Delete a message requires an add-on.

https://support.mozilla.org/en-US/questions/1181468

https://360techstuff.com/2015/07/23/how-to-tell-thunderbird-to-request-confirmation-before-deleting-an-email-or-empty-the-trash/

Modified by sfhowes