Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Hogyan tudom beállítani, hogy például a *.rar kiterjesztésű fájlokat automatikusan letöltse?

  • 2 cavab
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • Last reply by tarnagy

more options

Hogyan tudom beállítani, hogy például a *.rar kiterjesztésű fájlokat automatikusan letöltse? A Beállításokban a Alkalmazások menüpontban hogyan adhatok hozzá fájltípust??

MÁS: A Gmail beérkezett leveleiből nem tudok közvetlenül linket nyitni, külön engedélyezteti a más oldalra irányítást. Ez kikerülhető?

Előre is köszönöm a segítséget!

Hogyan tudom beállítani, hogy például a *.rar kiterjesztésű fájlokat automatikusan letöltse? A Beállításokban a Alkalmazások menüpontban hogyan adhatok hozzá fájltípust?? MÁS: A Gmail beérkezett leveleiből nem tudok közvetlenül linket nyitni, külön engedélyezteti a más oldalra irányítást. Ez kikerülhető? Előre is köszönöm a segítséget!
Attached screenshots

All Replies (2)

more options

Szia!

Amikor *.rar fájllal találkozol, akkor be tudod állítani, hogy jegyezze meg a beállításokat a böngésző, ekkor bekerül a listába a kiterjesztés. Lásd a képernyőképeket.

A nem megnyíló linkeket pedig szinte biztos hogy valamelyik reklámblokkoló kiterjesztés okozza. Egyes fórumokon a közelmúltban az EasyList blokkolási listát tették felelőssé, mindenesetre most az uBlock kiegészítővel nem okoz gondot, de más kiegészítő lehet hogy elavult listát használ.

Üdv, Balázs

more options

Kedves Balázs! Nagyon köszönöm segítőkészségedet, de sajnos, az a bizonyos "Mostantól minden hasonló fájllal..." nem kattintható, halványszürke... Az uBlock-ot használom, már reklámblokkolót csak egyet (Youtube). Most MINDEN kiegészítőt letiltva is ugyanaz a helyzet: a Gmailból nem nyit közvetlenül linket (a Ctrl+klikk működik ugyan, de gondolom, ennek nem így kellene mennie).

Köszönettel: Gyuri