Showing questions tagged: Show all questions

Panning and other controls problems with embedded maps (google and open street map)

For sport, I use Strava, Garmin Connect, Komoot, Runkeeper that all use embedded maps. They use either openstreetmap or google. On the main google maps, I can pan the map… (read more)

For sport, I use Strava, Garmin Connect, Komoot, Runkeeper that all use embedded maps. They use either openstreetmap or google. On the main google maps, I can pan the map (click the map, hold it and then move the view), on the embedded maps within these website, I cant navigate by clicking and dragging. (It is the same on the main openstreetmap site (although this is how it is supposed to work, when i try the same in the chrome browser it does work).

When I try it in chrome, the panning works for these site. There must be some mouse setting that I am missing.

I already tried restarting firefox with all addons off and turning off hardware acceleration.

cheers, Gerard

Asked by Gerard 54 minutes ago

Can't log in my Firefox support account

I extremely triggered of this extremely incomfort Mozilla support. Recently I log in in f****n@ya.ru account and wrote a 2 massages to one of users. Now I want to log in … (read more)

I extremely triggered of this extremely incomfort Mozilla support. Recently I log in in f****n@ya.ru account and wrote a 2 massages to one of users. Now I want to log in and see are my massages answered and see THAT: "The email used with this Firefox Account is already linked in another profile.", "This account is not active. Please contact an administrator if you believe this is an error". contact the administrator - WHERE is administrator email or ANYTHING that give me a possibility to contact him?! In any non-extremely uncomfort site there's will be a link in "contact an administrator" for I'm not be forced to turn the world upside down in search of this administrator. But there's no link. Ok, I find "contact" button, see standart "contact" page for big companies with large text instead of 1-3 emails, Ctrl+F "administrator" - no matches. WHO should I contact if I have this problem, why this site so intricate?!! Why it's saying "CONTACT administrator" without GIVING CONTACTS of administrator?!! Why can't I log in my account?!!

Asked by Титан 2 3 months ago

Last reply by Kiki 1 hour ago

paypal "cart" interface

Hi There, I'm on the firefox beta channel presently v82.0 using web browser on mac v10.15.7 and using this website "https://www.roadstercycle.com" which uses a paypal car… (read more)

Hi There, I'm on the firefox beta channel presently v82.0 using web browser on mac v10.15.7 and using this website "https://www.roadstercycle.com" which uses a paypal cart for shopping. Seems every time i add something to the cart it makes a "new" cart so i can never get more than one item in it. I have no problems with Safari - so its something to do with Firefox as opposed to the website (methinks.) I restarted firefox in "safe mode" and the problem still persists. I disabled "enhanced tracking protection" as well to noavail.

Like with most things its probably not a bug but a feature but I'd be curious to get your take on it.

Thanks, Stephen

Asked by spragues 1 hour ago

Firefox crash continuously in recovery mode too

Good morning, this morning after the changement of the Initial password protection in security menu, Firefox crashes immediatly, in recovery mode too.. Here Crash ID.. … (read more)

Good morning, this morning after the changement of the Initial password protection in security menu, Firefox crashes immediatly, in recovery mode too.. Here Crash ID.. Please help me to solve as soon as possible this problem. Thanks

Identificativo crash: bp-1113a858-4989-4c00-9dfd-b462f0201019

Asked by VALERIO LAVORO 5 hours ago

Last reply by FredMcD 1 hour ago

CUTIL-UND null null

Win 10 / Firefox V: 81.0.2 / Runing Kaspersky Total Security 21.1.15.500 After entering User ID & PW on Chase.com the screen has a blue bar and the tab shows: CUTIL-U… (read more)

Win 10 / Firefox V: 81.0.2 / Runing Kaspersky Total Security 21.1.15.500 After entering User ID & PW on Chase.com the screen has a blue bar and the tab shows: CUTIL-UND null null. Does not go to account screen. Chase does work on Chrome. Any help is appreciated

Asked by Jems99 1 hour ago

FF menu & context menu (right-click) flickering / also specifc issue with particular site

Hi I just downloaded Firefox. When you click on the menu bar icon it flickers and only displays after a couple clicks, same exact thing with context menu on any webpage a… (read more)

Hi I just downloaded Firefox. When you click on the menu bar icon it flickers and only displays after a couple clicks, same exact thing with context menu on any webpage as well as when I clicked the drop down menu to select the topic for this post.

also while using an online code editor, the tooltips that appear when you hover over your code are temporarily making the code disappear, seems to be issue with FF versus the online editor after investigating. Appreciate any troubleshooting suggestions, thanks.

Asked by stephenp1394 3 hours ago

Last reply by stephenp1394 3 hours ago

Firefox in a multi-user enviroment, locks up and becomes unresponsive

I am running Firefox inside Windows Virtual Desktop and I have had several issues with performance. At times the I will only have 6-8 tabs open and the entire applicatio… (read more)

I am running Firefox inside Windows Virtual Desktop and I have had several issues with performance. At times the I will only have 6-8 tabs open and the entire application locks up and is unresponsive. I'm unable to do anything until I can kill it from Task Manager. Even after I have stopped the process it appears that there are still processes under my user that don't go away. In the same manner, I've had the browser lock up and the screen goes completely white and again has to be closed out through task manager. I have turned off Hardware acceleration, turned off any proxy option, only have last pass running as an add-on and I'm running the latest version.

Any help would be appreciated!

Asked by s.michael.dunn 3 hours ago

  • Solved

Lost access to my email

Oops! I must have clicked something by mistake. Suddenly email is hidden. Start Firefox, see string of icons = top sites Click Mail.Yahoo icon (should see ATT.net email l… (read more)

Oops! I must have clicked something by mistake. Suddenly email is hidden.

Start Firefox, see string of icons = top sites Click Mail.Yahoo icon (should see ATT.net email list) Left panel shows "Inbox" count 770; other entries also show counts. Clicking "Inbox" causes a thin blue line to appear above main panel, then vanish. Main panel shows just "Today" with no entries. Can compose and send email.

I'd certainly appreciate any help on this situation -- I'm in deep water here.

   Wes Nelson

Asked by wesnel 3 weeks ago

Answered by jscher2000 3 weeks ago

garbled text display towards end of long page

Hi! For quite some time I run Firefox in KDE over wayland using Gentoo package. Recently I enabled webrender to fix bad flickering while loading sites, and while that wor… (read more)

Hi!

For quite some time I run Firefox in KDE over wayland using Gentoo package. Recently I enabled webrender to fix bad flickering while loading sites, and while that worked I now see garbled text display towards the end of longer web pages. I do not remember which Firefox version it was when I switched on webrender, but the issue persists through a few recent Firefox upgrades till my current 81.0.2 (this is Gentoo linux build)

Attached screenshot is of the bottom of this page https://cdn.kernel.org/pub/linux/kernel/v5.x/ChangeLog-5.8.15 While top of page is always good looking, garbled text starts somewhere towards the end of page.

I'm not sure if this is a new issue or the same one as in bug 1667534.

Is there any easy option to fix this, or this should be filed as new bug?

Asked by igor.v.kovalenko 6 hours ago

Google Meets keeps disconnecting in the middle of a meet only on Firefox

Whenever I go into a google meet for school, it doesn't work the same as it did on Microsoft Edge or Chrome. In Firefox, I keep getting disonnected at random times and so… (read more)

Whenever I go into a google meet for school, it doesn't work the same as it did on Microsoft Edge or Chrome. In Firefox, I keep getting disonnected at random times and some parts of the page are completely broken. I've sent a lot of messages using the feedback button in google meets, but they seem to be doing nothing. I don't want to switch to Chrome or Microsoft Edge anytime because Firefox is the best. Please help, thanks.

Asked by noobishply 6 hours ago

Sharing to Facebook

Since Facebook imposed its new version on users, I find that often, when I share something from an external source (like a newspaper article), as soon as I post it and th… (read more)

Since Facebook imposed its new version on users, I find that often, when I share something from an external source (like a newspaper article), as soon as I post it and the popup disappears, Firefox immediately opens a new tab that says 'close this tab to continue'. It's very irritating. Does anyone else have this problem, and is there a fix for it? Thanks in advance

Asked by carrie.silversmith 7 hours ago

Adobe Flash not working

I have windows 10 and already have the adobe flash but cannot access my KIZOA page because it requires Adobe Flash and there is NO little brick icon in the address space … (read more)

I have windows 10 and already have the adobe flash but cannot access my KIZOA page because it requires Adobe Flash and there is NO little brick icon in the address space to click to ALLOW. What is wrong??? I REALLY need to get into this page to work on projects! What can I do??? THANKS!

Asked by HappyTrailz 13 hours ago

Last reply by James 8 hours ago

My web app is broken since Firefox 81.0.2 (64-bit)

The width parameter in no longer honoured in my web app that calls a new window. Still working as expected in Google Chrome 86.0.4240.75 , Internet Explorer 11.572 myWind… (read more)

The width parameter in no longer honoured in my web app that calls a new window.

Still working as expected in Google Chrome 86.0.4240.75 , Internet Explorer 11.572

myWindow = window.open('newed.html?nid='+id,'_blank','top=50, left=50, width=1000,height=800,toolbar=no,location=no,directories=no,status=no,menubar=no,scrollbars=no', myWindow);'

Asked by raymond15 18 hours ago

Last reply by jscher2000 9 hours ago

Downloads crash

Many downloads I do that are big in size always just Fail. I try with other internet browsers and they work perfectly fine. I tried resetting Firefox already and that did… (read more)

Many downloads I do that are big in size always just Fail. I try with other internet browsers and they work perfectly fine. I tried resetting Firefox already and that didn't do anything. I also tried safe mode to see if it was any my add-ons. All to keep failing my files. It only happens with Firefox.

Asked by Jacob 12 hours ago

Last reply by FredMcD 10 hours ago

Firefox constantly crashing over last couple of months

HI. Firefox has been regularly crashing over the last month or two. Today it's crashed 4-5 times in 10 minutes. I tried sfc /scannow just now and there were no integrity … (read more)

HI. Firefox has been regularly crashing over the last month or two. Today it's crashed 4-5 times in 10 minutes. I tried sfc /scannow just now and there were no integrity violations. I've always submitted the crash report immediately after each event, however the last few were unsubmitted when I checked the log just now, so I've submitted them too. Firefox has always been updated to the latest version. Any ideas? Cheers Ian

Asked by zobrdrool 2 days ago

Last reply by zobrdrool 16 hours ago

  • Solved

Firefox displays strange characters when the font is italics

For example, this page mostly displays: https://en.wikipedia.org/wiki/Canada_lynx But items like the latin name does not (attached pic). Switching off the italics on t… (read more)

For example, this page mostly displays: https://en.wikipedia.org/wiki/Canada_lynx But items like the latin name does not (attached pic). Switching off the italics on the latin name causes it to display correctly.

Bolding text doesn't cause any issues.

My problem seems similar to this one: https://support.mozilla.org/en-US/questions/774797

However I can see Helvetica fonts just fine. I can cause the error when I switch it to italics. data:text/html,Helvetica Neue
''abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ


Any ideas on how to fix this? Thanks!

Asked by liamklub 1 day ago

Answered by cor-el 21 hours ago

Opening link in new tab or window does nothing

I typically have several tabs open in Firefox to quickly go from one website to the other. It seems like after a while or if I have more than a couple tabs already open,… (read more)

I typically have several tabs open in Firefox to quickly go from one website to the other. It seems like after a while or if I have more than a couple tabs already open, clicking on a link or choosing a bookmarked site to open a new tab does nothing. By nothing I mean the tab will open with the URL displayed, but FF is not actively trying to connect to the requested URL. The stop and refresh buttons are grayed out. My only course of action is to close that tab and try again, which typically just repeats the previous steps. It's not website dependent because once this begins happening, any attempt to open a website in a new tab hangs.

I do not remember if attempts to open new websites in existing tabs are successful as I cannot duplicate the problem right now. The only think I know that's successful it to close FF and restart it. When I close the program and reopen it, I notice quite frequently that I get a message that FF is already open so I tell it to close and reopen. Also, the last time this problem happened was a few minutes ago and I had four tabs open. I noticed that there were TEN separate processes running, all called "firefox.exe". Opening an error-free, single-tab instance of FF resulted in four separate processes running. Right now, I have two tabs open - the one in which I'm writing this question plus another, static page. This is resulting in SEVEN separate processes running!

I have not attempted to refresh FF yet as I currently don't want to hassle with all the customization I've done and most likely forgotten how to do.

I'm running Win7 Pro with 16GB. Thanks for the help!

Asked by gumby_dammit223 1 day ago

Last reply by gumby_dammit223 22 hours ago

Facebook is showing whitescreen after 2FA only in Firefox

Hey , first time i am facing this problem , i deleted the profile files of firefox then i uninstalled my firefox then i deleted the update section then again reinstalled … (read more)

Hey , first time i am facing this problem , i deleted the profile files of firefox then i uninstalled my firefox then i deleted the update section then again reinstalled firefox , started firefox in safe more , or cleared every history cookies and also deleted every cookies but facebook seems to not load. First then i open facebook i can type the password and my email then there is 2FA then after giving the code FB loads for a bit then it shows white screen, i mean full white screen. So please help. This problem i am facing from last night when i left my pc on for the whole night while and sleep and when i came back on i cnt acess facebook . But chrome and microsoft edge works.

Asked by arghyaamber 2 days ago

Last reply by christopherwhite597 1 day ago

firefox closing itself randomly

The firefox browser has been closing itself recently, quite often aswell(2 times a day minimum). No crash reports, nothing like that afterwards either. when i reopen the … (read more)

The firefox browser has been closing itself recently, quite often aswell(2 times a day minimum). No crash reports, nothing like that afterwards either. when i reopen the browser it continues where i left off. i use the duckdugo extention if that may play a role in it.

Any ideas?

All the best!

Asked by rovassel 1 day ago

Last reply by Niko Koppenberg 1 day ago

Latest version of Firefox causing it to close on its own

Ever since version 81.0 back in September, Firefox has been closing then reopening randomly, is it possible to revert back to 80.0 as to not have this issue? As running a… (read more)

Ever since version 81.0 back in September, Firefox has been closing then reopening randomly, is it possible to revert back to 80.0 as to not have this issue? As running a scan causes Firefox to close too, even when you just opened it. Seems 81.0 is the problem, even when installed folder is added to excemptions.

Please look into this, maybe 81.3 or 82.0 will finally resolve this issue.

Asked by Niko Koppenberg 1 day ago