Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Hierdie gesprek is in die argief. Vra asseblief 'n nuwe vraag as jy hulp nodig het.

çalışmıyor

  • 16 antwoorde
  • 1 het hierdie probleem
  • 1 view
  • Laaste antwoord deur mahmutb

more options

Sayın Yetkili, Şu an kullandığım 57.0.4 (64bit) sürümünü kullanmaktayım. Mevcut 58.0.2 sürümüne yükselttiğimde firefox arka planda çalışıyor olmasına rağmen ekranda açılmamaktadır. Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim.

Saygılarımla,

Sayın Yetkili, Şu an kullandığım 57.0.4 (64bit) sürümünü kullanmaktayım. Mevcut 58.0.2 sürümüne yükselttiğimde firefox arka planda çalışıyor olmasına rağmen ekranda açılmamaktadır. Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim. Saygılarımla,

All Replies (16)

more options

Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı denediğinizi düşünüyorum. Antivirüs yazılımı kullanıyorsanız tüm güncellemeleri yapılmış mı? O da yapılmışsa Firefox'u yeniden güncelledikten sonra kapatın ve normal şekilde başlatmayın. Shift tuşuna basılı tutarak masaüstünüzdeki Firefox simgesine çift tıklayın. Firefox güvenli kipte açılmaya çalışacaktır. Bu şekilde açılıyor mu?

more options

merhaba, 58.0.2 tekrar güncelle dedim. kapatıp açılacak dendi açılmadı. simge shift ile çift tıklama yaptım açılmadı. pc yeniden başlattım açılmadı. Görev yöneticisinde program açışıyor görünüyor ama masa üstünde görsel yok.

more options

O zaman yeni bir profil oluşturmayı denemenizi öneririm.

Nasıl yapacağınızı Profil Yöneticisi - Firefox profilleri oluşturun, silin veya değiştirin sayfasından öğrenebilirsiniz.

more options

Tekrar Merhaba, çalıştır ekranından firefox.exe -p yazıp profil sil tıklayıp dosyaları silme yaptım (defult hariç) AppData Mozilla klasöründen profilleri sildim (güncel profil klasörü hariç) Mozillayı güncelle tıkladım, kapanıp açılacak denildi, kapandı ancak ekran gelmedi. Görev Yöneticisinde mozilla arka planda çalışıyor görünüyor (ekran görüntüsü ektedir) Sorun devam ediyor, Güncelleme pc de çalışmıyor...

more options

Kullandığınız profili henüz silmeyin ama yeni bir profil oluşturup Firefox'u onunla açmayı deneyin. Bu şekilde açılırsa eski profilinizin içeriğini yeni profile kopyalayabilir veya (daha temiz bir çözüm) Firefox Sync'i kullanarak verilerinizi aktarabilirsiniz.

more options

Tekrar merhaba, Maalesef sorun gideremedim. firefox denetim masasından sildim, programlar içerisinden klasörü de sildim. pc kapatıp yenide açtım. firefox yükleme programından tekrar yükledim (eski dosyalar kısmındaki tik kaldırarak) ancak program yine açılmadı. durumu incelemek üzere teamviewer üzerinden uzaktan bağlantı yapılarak da kontrol edilebilir. saygılarımla,

more options

Profil klasörünüz farklı bir yerde tutulduğu için Firefox'u kaldırdığınızda veya Program Files\Firefox klasörünü sildiğinizde profil klasörünüzü silmez.

Profil Yöneticisi ile yeni bir profil oluşturmayı denediniz mi?

more options

evet yeni profil oluşturdum. 57.0.4 versiyonunda sorun yok her profilde açıyor ancak güncellemeyi de yapsam, denetim masasından da silip yüklesem 58.0.2 açılmıyor

more options

Tekrar Merhaba, bugün baktığımda 59.0 sürüm var olduğunu gördüm. güncelledim ancak yine aynı sorun devam etti. Programlar kısmında yazılımı kaldırdım, mozillayı tekrar indirdim yükledim. ancak Görev Yöneticisinde açık ama görsel olarak ekranda tarayıcı açılmıyor.

more options

Bilgisayarınızın işletim sistemi 64 bit mi 32 bit mi? 64 bit kulanıyorsanız tarayıcıyı 64 bit olarak kurun. Zaten 64 bit kuruluysa ve sorun devam ediyorsa 64 bit versiyonu kaldırıp 32 bit versiyonunu deneyin.

Gewysig op deur Uğur

more options

Bilgisayarınız da hangi güvenlik yazılımı yüklü? (Zonealarm, Comodo vd. ?)

Eğer güvenlik yazılımınızda Virtual Browsing yani Sanal Gezinti özelliği varsa bu özellik Firefox da soruna neden olmuş olabilir. Bu sanallaştırma ayarlarını kontrol etmeniz gerekmektedir. Sorun burdan kaynaklanıyorsa öncelikle güvenlik yazılımınızı kaldırıp öyle deneyin, çözüm olursa güvenlik yazılımınızı firefox ile birlikte tekrar kullanabilmek için güvenlik yazılımınızın destek sayfasından yardım almalısınız.

more options

Merhaba, Kurumsal pc de Paloalto'nun Traps uygulaması yüklü. Farklı pc de kurulu olan Mozilla'da sıkıtı yok. son olarak 59.0.1 geldi ona da güncelleme yaptım ancak sorun yine aynı, arka planda çalışıyor görünüyor ama ekran yok...

more options
more options

Tekrar merhaba, şu an firefox 60.0 sürümü mevcut güncelledim ancak sorun devam ediyor. nedeni hala belirsiz...

more options

Birden çok ekran mı kullanıyorsunuz? firefox 2. ekranda açılıyor olabilir ve siz sadece 1. ekranda arka planda çalıştığını görürsünüz.

more options

Uğur Bey merhaba, Şu an Firefox Quantum 57.0.4 (64BIT, ki Windows 10 64BIT kullanıyorum) versiyonu mevcut ve kullanıyorum. birden çok firefox sayfası ve/ya ekranı açsam da.... Otomatik 60.0 versiyon sürümüne güncellemesi var, Güncelleme yaptığımda yükleme sonrası Firefox kapanıyor. İkona çift tıkladığımda tarayıcı ekranı gelmiyor/açılmıyor. Fakat Görev yöneticisinde kontrol ettiğimde firefox.exe çalışıyor görünüyor.