Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Hierdie gesprek is in die argief. Vra asseblief 'n nuwe vraag as jy hulp nodig het.

Firefox versiyon problemi

  • 4 antwoorde
  • 2 hierdie probleem
  • 1 view
  • Laaste antwoord deur cuneytbozok

more options

57.0 64 Bit Mozilla Quantum kullanıyor olmama rağmen eklenti yüklerken problem yaşamaktayım. Versiyonumun 39.0 olduğunu ve eklentinin uyumlu olmadığını söylüyor. Bunu bir çok eklentide yaşamaktayım ve istediklerimi değil yükleyebildiğim diğer eklentileri kullanmak zorunda kalıyorum. Hatta bazı sitelerde yapacağım işlemlerimi bile kısıtlıyor ve Mozilla'yı güncellememi söylüyor. Silip yüklememe rağmen problem çözülmedi.

Şuan bu sorunu burada paylaşırken bile tarayıcı bilgilerimi site 39.0 olarak görmekte. Konuyu oluştururken görsel yüklemekte problem yaşadığımdan başka bir resim sağlayıcısına yükleyip buraya linklerini ekliyorum.

resim 1 : https://i.hizliresim.com/V38JyV.jpg resim 2 : https://i.hizliresim.com/nJ9qGg.jpg

57.0 64 Bit Mozilla Quantum kullanıyor olmama rağmen eklenti yüklerken problem yaşamaktayım. Versiyonumun 39.0 olduğunu ve eklentinin uyumlu olmadığını söylüyor. Bunu bir çok eklentide yaşamaktayım ve istediklerimi değil yükleyebildiğim diğer eklentileri kullanmak zorunda kalıyorum. Hatta bazı sitelerde yapacağım işlemlerimi bile kısıtlıyor ve Mozilla'yı güncellememi söylüyor. Silip yüklememe rağmen problem çözülmedi. Şuan bu sorunu burada paylaşırken bile tarayıcı bilgilerimi site 39.0 olarak görmekte. Konuyu oluştururken görsel yüklemekte problem yaşadığımdan başka bir resim sağlayıcısına yükleyip buraya linklerini ekliyorum. resim 1 : https://i.hizliresim.com/V38JyV.jpg resim 2 : https://i.hizliresim.com/nJ9qGg.jpg

Gekose oplossing

User agent'ınızı değiştiren bir eklenti olabileceğini düşünmüştüm ama herhalde yok.

Şu makaledeki adımları izleyerek user agent'ınızı sıfırlamayı dener misiniz?

Lees dié antwoord in konteks 👍 1

All Replies (4)

more options

Firefox'u güvenli kipte başlattığınızda herhangi bir değişiklik oluyor mu? Deneyebilir misiniz?

Bunun için menüden Yardım > Eklentileri devre dışı bırakıp başlat seçeneğini seçebilirsiniz.

more options

Malesef denedim ve hala 39.0 olarak gözükmekte.

Troubleshoot yaptığımda gördüğünüz gibi versiyon olarak 57.0 fakat user agent tarafında 39.0 olarak gözükmekte. Başka bir fikriniz var mı nasıl düzeltebileceğim hakkında ?

Gewysig op deur cuneytbozok

more options

Gekose oplossing

User agent'ınızı değiştiren bir eklenti olabileceğini düşünmüştüm ama herhalde yok.

Şu makaledeki adımları izleyerek user agent'ınızı sıfırlamayı dener misiniz?

more options

Selim Şumlu dedi ki

User agent'ınızı değiştiren bir eklenti olabileceğini düşünmüştüm ama herhalde yok. Şu makaledeki adımları izleyerek user agent'ınızı sıfırlamayı dener misiniz?

Teşekkür ederim makale işe yaradı gibi gözüküyor addonlar sorunsuz yükleniyor artık. İlginiz için teşekkürler tekrardan.