Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo

Inconsistent HTTPS

I have a website with SSL. When I open it by simply www.sitename, FF automatically uses https and extends this to all sub-pages. When I open sub-pages directly, i.e. www.… (funda kabanzi)

I have a website with SSL. When I open it by simply www.sitename, FF automatically uses https and extends this to all sub-pages. When I open sub-pages directly, i.e. www.sitename/pagename, FF uses http and shows the insecure icon. If I open sub-pages with https://sitename/pagename, FF shows them as secure. Chrome and Edge automatically use https for sub-pages opened directly by www.sitename/pagename. Why is FF inconsistent in this way?

Asked by davidm1 1 inyanga edlule

Last reply by davidm1 4 ezinsukwini ezidlule

FF opens pages at the bottom

I have FF on my desktop - both Windows 10 and FF are up-to-date. Sometimes when I click on a link, it goes to the bottom of that page, usually an etail site. Any sugges… (funda kabanzi)

I have FF on my desktop - both Windows 10 and FF are up-to-date. Sometimes when I click on a link, it goes to the bottom of that page, usually an etail site. Any suggestions for fixing that? Thanks in advance.

Asked by cbrundage33 4 ezinsukwini ezidlule

youtube not loading main page after video playied in full screen

So, my mouse has thumb buttons, when I press them the browser either goes back a page or forward. When I play a Youtube video in full screen and press the 'Back-Button' i… (funda kabanzi)

So, my mouse has thumb buttons, when I press them the browser either goes back a page or forward. When I play a Youtube video in full screen and press the 'Back-Button' it should load the youtube main page, the address bar shows youtube.com, but it just reloads the video I was playing. I think this has somethig to do with cashing, but I'm not an expert in that field.

Asked by tilpockrandt 5 ezinsukwini ezidlule

YouTube Signin issue ?

Youtube not signing in ? Working fine without any issue in Edge and other Browsers. Please see Screenshots : You can see in firefox youtube options is limited seems li… (funda kabanzi)

Youtube not signing in ? Working fine without any issue in Edge and other Browsers. Please see Screenshots :

You can see in firefox youtube options is limited seems like im not even signed in even tho its saying i am...

when i click on history asking me to login.


In Edge everything is okay.


i have tried to uninstall firefox.. But i backed up and restore same settings >_< so same issue


i need my bookmarks and browsing history :(

i dont want to start fresh without the old data.

Asked by dominique.banane 5 ezinsukwini ezidlule

Some google features work only on private windows

Hello, it's been a few days since I noticed that google's "in-applets" don't work properly. In example, the answers that are built in to the results page ("People also as… (funda kabanzi)

Hello, it's been a few days since I noticed that google's "in-applets" don't work properly. In example, the answers that are built in to the results page ("People also ask") can't be expanded, results for shopping searches at the top of the page can't be scrolled, business info has issues etc.

I deleted all my cache and cookies, disabled all my add ons, restarted in "safe mode" (add ons disabled), yet all the above work only on a private window (or with firefox when started to a different profile).

Any clue what can be the issue?

Thanks

Asked by theherod 6 ezinsukwini ezidlule

Last reply by theherod 5 ezinsukwini ezidlule

firefox redirects to .com domain and SHOULD NOT do it!

Hello, I've got a serious problem with Firefox version 83.0, 64 bit version, on Wondows 10 ver 2004 I have never had any problems with FireFox, it's been my-number-1-brow… (funda kabanzi)

Hello, I've got a serious problem with Firefox version 83.0, 64 bit version, on Wondows 10 ver 2004 I have never had any problems with FireFox, it's been my-number-1-browser since like ... ever.

Problem started today (but I rarely restart my PC), in short => Firefox doesn't open the site i want. In my home network (LAN side behind a router) I have a Synology NAS running my website, let's say the addres using port-forwarding is:

http://my_own_site/ (LAN side and WAN side)

and by typing this (above) addres in a browser's address field, it all goes well when tested on computers where I work, and using my cell phone (both outside of the LAN).

Let's switch to LAN tests:

When I use the Edge browser on My PC, when I type: http://my_own_site/ it also works as expected.

When I use the Opera (12.16) on My PC, it also works as expected.

Only when I open the Firefox on my PC, and type: http://my_own_site/ it opens (redirects?): http://my_own_site.com/ and it IS NOT the website I want to open!

Since all browsers except the Firefox on my PC, work as expected, I don't find it to be the DNS or system related problem. In command line (cmd) when I type: "ping my_own_site" - all pings return (100%) and almost all ale below 1ms.

There's more: Like describe above, my NAS has a network name my_own_site, and is fully accessible when browsing the network in Windows \\my_own_site; it also provides a www based management service with address: http://my_own_site:5000/ <= this also doesn't work. It worked yesterday! What changed?

Please, anyone got an idea what changed and how to undo the change? Please help, Chris

Asked by chrispudas 5 ezinsukwini ezidlule

Video length and progress bar of viewed videos not visible on YouTube

Hi, I do not see length of videos on thumbnails any more, moreover progress bar that was visible on viewed videos is also not visible so I cannot tell what videos I've al… (funda kabanzi)

Hi,

I do not see length of videos on thumbnails any more, moreover progress bar that was visible on viewed videos is also not visible so I cannot tell what videos I've already watched.

I have made some testing and it seems YouTube is showing video length when I am not signed in - progress bar is still not visible (but it seems to be obvious when I am signed out).

Running Firefox in safe mode is not helping. I am using latest Firefox 82.0.3 (64 bit)

I also have checked in Chrome and there it's working without any issues.

Have You seen such issue? Can it be latest update of Firefox?

BR Grzegorz

Asked by Grzech89 1 isonto elidlule

Last reply by Grzech89 5 ezinsukwini ezidlule

Issues After Logging Into Chase.com

I installed Firefox a few days ago and it has worked fine overall, but for some reason when I log in to Chase.com, the page goes white and the tab says "CUTIL-UND null nu… (funda kabanzi)

I installed Firefox a few days ago and it has worked fine overall, but for some reason when I log in to Chase.com, the page goes white and the tab says "CUTIL-UND null null" at the top (see screenshot attached).

I tried disabling hardware acceleration, clearing cache/cookies, and loading from safe mode. None of those resolved the issue.

I am running Windows 10 and have the latest update of Firefox.

Asked by foxonabox 6 ezinsukwini ezidlule

Browsing Instagram without logging in

I like to browse Instagram with out logging into an account. Before the upgrade to ver83 I was able to do this. I could only view the first few pictures but that was suff… (funda kabanzi)

I like to browse Instagram with out logging into an account. Before the upgrade to ver83 I was able to do this. I could only view the first few pictures but that was sufficient. Is that no longer possible? Are there config settings that I can change to allow this?

Asked by ciregram 6 ezinsukwini ezidlule

Firefox ne fonctionne plus windows 10

Bonjour, Firefox ne fonctionne plus. J'ai désinstallé libre office et fait un nettoyage registre avec ccleaner. Quand j'ouvre firefox et que je saisis une requête, rien n… (funda kabanzi)

Bonjour, Firefox ne fonctionne plus. J'ai désinstallé libre office et fait un nettoyage registre avec ccleaner. Quand j'ouvre firefox et que je saisis une requête, rien ne se passe...

Pouvez vous m'aidez? Merci

Asked by Katoune 6 ezinsukwini ezidlule

Sytem messages from Joomla site not showing in Firefox

Hallo, I hope there is someone that could help me in this matter. When users need to register in Joomla on a website that I am developing, the system messages that need t… (funda kabanzi)

Hallo,

I hope there is someone that could help me in this matter.

When users need to register in Joomla on a website that I am developing, the system messages that need to show, if the user made any mistakes in filling out the fields, does not popup or show.

In competing browsers like Chrome, Edge and Opera there is no problem with the messages coming up and giving the necessary info to the user that wants to register.

You help will be greatly appreciated.

Kind Regards Stephan

Asked by SHABALAA 6 ezinsukwini ezidlule

Last reply by SHABALAA 6 ezinsukwini ezidlule

Youtube account bug in Firefox

Hello! I'm having an issue with Youtube on Firefox. When I log in on Youtube, the panel on the left shows as if I haven't . I tried to open FF in safe mode without any ad… (funda kabanzi)

Hello! I'm having an issue with Youtube on Firefox. When I log in on Youtube, the panel on the left shows as if I haven't . I tried to open FF in safe mode without any add-ons, it didn't help. Tried to reinstall FF and to launch it on different PCs. Neither of it hepled. But it works fine in Chrome.

Asked by chosenalex95 6 ezinsukwini ezidlule

Autofill on Input Type "search" doesn't work anymore in version 82

Since Firefox version 82, the possibility of autofill username on some specific input fields (<input type="search">) doesn't work anymore (while <input type="tex… (funda kabanzi)

Since Firefox version 82, the possibility of autofill username on some specific input fields (<input type="search">) doesn't work anymore (while <input type="text"> still works). In office I often have to check a customer's website where the login form contains a input field of type "search" for the username. It allways worked fine for me to use the saved username and password, automaticly filled in on both of the text fields (of course, the password field is of type "password"). I checked Firefox version 81, where "search" input fields still worked for autofill, so version 82 must have been updated on this topic, but I can't understand why (perhaps there is a good reason to inactivate this input type for autofill)..

Asked by ponci 1 isonto elidlule

Last reply by ponci 6 ezinsukwini ezidlule

Youtube videos don't load properly

I'm having a problem where when i watch youtube videos they don't properly load the video as im watching, it will load a tiny part to just then stop the video and load fo… (funda kabanzi)

I'm having a problem where when i watch youtube videos they don't properly load the video as im watching, it will load a tiny part to just then stop the video and load for ages without really coming anywhere. I got this problem probably a few days ago and it seems to only be when i watch videos via youtube on firefox, i tried with chrome and it works fine. I have tested my network speeds when this has happened and they are normal, looking at any other video site/streaming site it is working all fine. I have tried with some steps i found when looking for a solution. These steps are to turn of hardware acceleration or clear the cache, i have tried turning the hardware acceleration off and so far (only tested it for 5 min) it seems to be working and i have not cleared my cache as i have a fresh install of windows and firefox. I would like to be able to have hardware acceleration on because i use the browser a lot while playing games or working and i use multiple tabs and instances and it would benefit me more with it on. Something i also have seen and checked is updates for drivers, everything is up to date.

Anyone know any fix or if it is a problem for others or anything that could help?

Asked by kitttyears 6 ezinsukwini ezidlule