Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo
  • Okugcinwe kunqolobane

Crash Report bp-0796117f-b4e9-435c-b53c-b8c4f0200810

Tab crashes shortly after page load. Can someone tell me if there's a workaround for this crash? We're using ImageBitmapRenderingContext to transfer some images to canv… (funda kabanzi)

Tab crashes shortly after page load. Can someone tell me if there's a workaround for this crash? We're using ImageBitmapRenderingContext to transfer some images to canvas, and this works in Firefox 78.

Some potentially relevant details: the code isn't perfect and we may be attempting to transfer some neutered images. These images are being generated from another canvas using createImageBitmap()

Unfortunately, the site is commercial, and somewhat complicated, so I can't share the source.

Asked by albertl 1 unyaka odlule

Last reply by FredMcD 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox search setting.

Why does the Firefox browser keep changing my search engine to default when I want Google after I've changed it? It keeps happening? I change it to Google then it returns… (funda kabanzi)

Why does the Firefox browser keep changing my search engine to default when I want Google after I've changed it? It keeps happening? I change it to Google then it returns to default. It's happens a lot. Thanks. Cheers...

Asked by heycody64 1 unyaka odlule

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 unyaka odlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Alpha overlays appear to have screen corruption on some sites

This question relates to my use of Firefox 88 on MacOS 10.14.6 on a dual-GPU retina MacBook Pro (15-inch, 2018). I'm using a dual external monitor set-up, and still runni… (funda kabanzi)

This question relates to my use of Firefox 88 on MacOS 10.14.6 on a dual-GPU retina MacBook Pro (15-inch, 2018). I'm using a dual external monitor set-up, and still running 10.14 due to 32-bit compatibility issues with some of my (scientific, bespoke) software.

I am pretty sure that there is a very odd, browser-level bug in alpha display on my system that leads to, for example, the overlay of YouTube's UI appearing peppered with row-wise stripes of other colours; or PDF page previews not displaying properly. There is nothing relevant displayed in either the (JS) console log; `dmesg` or MacOS's Console.app application. The appearance of the stripes / corruption is randomly different each time: it is different in private browsing mode to not, for example, and refreshing the page alters their exact appearance.

I have done the obvious things of disabling hardware acceleration -- no change -- trying in a new private window with no extensions / addons loaded -- no difference -- but I do not necessarily want to nuke everything and try again. This problem has existed for as long as I have used FF on this computer, but I am just reporting it now. Mostly it's fine, aside from one variety of captcha that I cannot solve!

I have no idea how to go about debugging this and alas I don't have the time to do it "properly" -- I am on a system with SIP disabled and can easily load up FF in lldb, for example, if someone could give me targeted advice. I am not a web developer and do not know the exact api call that causes this -- but it appears to be used in pdf.js' sidebar page overlay code, but not the actual page itself. Most PNGs, SVGs etc are fine.

Please see the attached series of screenshots – if it's not clear what I've done (the same youtube video in and out of private browsing mode with no extensions, a PDF viewer; and that page reloaded showing a different pattern), please don't hesitate to ask -- the corruption is pretty visible in all cases, I think. The fact that I can screenshot this and share it with you means, I think, that it is not an OS-level graphics driver bug and is probably a rendering bug.

Thanks for your help, and sorry if this is the wrong forum!

Asked by landak123 1 unyaka odlule

Last reply by landak123 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox Web browser not loading correctly

I’m using the latest version of Firefox and have gone through all the troubleshooting advice but websites when viewed in Firefox are not loading or viewing correctly and … (funda kabanzi)

I’m using the latest version of Firefox and have gone through all the troubleshooting advice but websites when viewed in Firefox are not loading or viewing correctly and are slow to load. Please see images attached. This is an example page showing how a page looks in another browser (FF01) and how it looks in Firefox (FF02). This website appears correct in all other browsers. Is anyone having the same problem? Does anyone know how to solve this?

Asked by southerndowner 10 izinyanga ezidlule

Answered by FredMcD 10 izinyanga ezidlule