Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox stop working

I'm running Firefox 26 on OpenSUSE 13.1 64bits. I got problem in Firefox 26 to use IBM Lotus iNotes and the recommandation is to revert to Firefox 24 ESR. I tried to do t… (funda kabanzi)

I'm running Firefox 26 on OpenSUSE 13.1 64bits. I got problem in Firefox 26 to use IBM Lotus iNotes and the recommandation is to revert to Firefox 24 ESR. I tried to do this, but it didn't work.

Now i uninstall all Firefox and installed the latest version (26) again. Now Firefox won't load any web-page. It just saying "Connecting..." but nothing happens. No timeout nor error-mesg.

If i run Firefox in terminal, i get this message; (process:3072): GLib-CRITICAL **: g_slice_set_config: assertion 'sys_page_size == 0' failed


I also backed up the profile og recreated a new profil. I suspect that the version 24.2 ESR did some change to files, but i uninstalled everything, rebooted and installed new. Still it doesn't work :-(

What is wrong!?

Asked by ronnysimonsen 6 iminyaka edlule

Last reply by guigs 6 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

How to upgrade to latest version on Ubuntu 10.10 LTSP server

I run Ubuntu 10.10 LTSP server/client network and DO NOT want to upgrade Ubuntu... too much trouble, nobody can guarantee it will not hammer my LTSP install and besides, … (funda kabanzi)

I run Ubuntu 10.10 LTSP server/client network and DO NOT want to upgrade Ubuntu... too much trouble, nobody can guarantee it will not hammer my LTSP install and besides, Unity is awful. I need newer Firefox due to some frequently used web pages, so I need an install procedure that will not hammer anything. It's a mission critical user environment. If anybody has positive experience with Firefox upgrade in similar environment please advise.

Asked by InterpreDemon 6 iminyaka edlule

Last reply by patrickmc 6 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

html5 audio

How i can configure audio output in html5? Firefox html5 plays only on first ALSA sound card ignoring my ~/.asoundrc in home directory. But other sounds like plugins Flas… (funda kabanzi)

How i can configure audio output in html5? Firefox html5 plays only on first ALSA sound card ignoring my ~/.asoundrc in home directory. But other sounds like plugins Flash and other according to ~/.asoundrc work fine for me in firefox. My system: Debian Jessie x86_64 Browser: firefox v28.0 x86_64 Audio: ALSA only (no pulseaudio, no OSS, no phonon ... etc)

Problem only with html5 audio

Asked by EuPhobos 6 iminyaka edlule

Last reply by guigs 6 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

I have been phished and can't adjust settings without them being sent to an automatic redirected site

opened an email over a month ago from a friend. I got phished. Two days ago they sent the same email under my address and conversed with the recipients, impersonating m… (funda kabanzi)

opened an email over a month ago from a friend. I got phished. Two days ago they sent the same email under my address and conversed with the recipients, impersonating me to assure them it was safe and give further instruction. The have also tried to gain further access info to one of my credit cards. I have changed my password, but when I attempt to secure it Firefox notifies me the information will automatically be redirected to a site. can't perform the administration.

Asked by Jim888 5 iminyaka edlule

Last reply by FredMcD 5 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Spell checker switching languages

This has gone on for awhile and is really getting annoying. There have been times I have had to reset the language 4 times in about an hour. Anything I type in email, on… (funda kabanzi)

This has gone on for awhile and is really getting annoying. There have been times I have had to reset the language 4 times in about an hour. Anything I type in email, on line forms or forums it does it, not every email but if I write a couple it will switch on one of them. I don't know if its web sites I go to or my location in Korea that does it. Usually Canada or UK English. I am using Mageia 4 and FF 38.2.0 Is there a fix for this?

Asked by duder 4 iminyaka edlule

Last reply by John99 4 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

I would like to wrap the text in my tabs to more than one line

Hi everybody. As already mentioned, i would like to wrap the tab-titles to more lines so i am able to display more information of the title. Unfortunately i cannot find a… (funda kabanzi)

Hi everybody.

As already mentioned, i would like to wrap the tab-titles to more lines so i am able to display more information of the title. Unfortunately i cannot find a way to do this except the more or less poor addon "tabtweak". I have tried manipulating the style via userChrome.css but all of my efforts wont have any effect on the length/overflow of the displayed text.

Here is what i have tried so far:

/*@namespace url("http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul"); /* set default namespace to XUL */

.tabbrowser-tab:not([pinned]) .tab-text {

                               border: !important; 
                               word-wrap: break-word !important;
                               word-break: normal !important; 
                               white-space: wrap !important; 
                               height: 3em !important;
                               overflow-y: visible !important; 
                               overflow-x: visible !important; 
                               overflow: visible !important;
                               text-overflow: visible !important;
                               display: inline-table !important; 
                               max-width: none !important;}

It would be awesome if someone is able to help out here. Soultice

Asked by soultice 4 iminyaka edlule

Last reply by guigs 4 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Linux - fullscreen flash video opens on wrong monitor

When i click fullscreen button on a flash video (for example video embedded from Vimeo) it opens fullscreen on the wrong monitor. Not the one on which the action has been… (funda kabanzi)

When i click fullscreen button on a flash video (for example video embedded from Vimeo) it opens fullscreen on the wrong monitor. Not the one on which the action has been started, but on my laptop built in screen. Extremely annoying as I can't get fullscreen flash running on my external monitor , which I use as my main one. In Chrome it works correctly (but I know it uses Pepper). I'm running Firefox 40.0.3, on Fedora 21 (Linux 4.1.6 . Gnome 3.14).

Asked by Przemas 4 iminyaka edlule

Last reply by guigs 4 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Show all possible PDF applications

I have written several local shell scripts to handle how to open a PDF. When Firefox asks me how to open a PDF, I would like to see all of them in the dropdown menu. Howe… (funda kabanzi)

I have written several local shell scripts to handle how to open a PDF. When Firefox asks me how to open a PDF, I would like to see all of them in the dropdown menu. However, I can only see the one that I had previously selected, so whenever I want to use another one, I have to click "Other..." and go through my filesystem to their respective paths. Is there a way to permanently make several applications appear in that dropdown menu?

Asked by jowi 4 iminyaka edlule

Last reply by cor-el 4 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Addons keep getting disabled when switching between Linux and Windows (Using the same profile data).

I am dual booting Windows and Linux on my laptop. Both operating systems have Firefox Developer Addition installed. I have my Firefox profile folder on a partition which … (funda kabanzi)

I am dual booting Windows and Linux on my laptop. Both operating systems have Firefox Developer Addition installed. I have my Firefox profile folder on a partition which both Linux and Windows can read, and both installs of Firefox use that profile. The problem is, whenever I switch operating systems, all my addons get disabled and I have to manually re-enable them.

Why is it doing this, and how can I keep this from happening?

I know I could just use Firefox Sync, but it is so much more convenient to have all my open tabs on both operating systems exactly the same.

Thanks!

Asked by IsaacG 4 iminyaka edlule

Last reply by UNeverNo 4 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox 43.0 slow at contacting websites

Hi everybody, I am having a little problem with Firefox on my Ubuntu, and I was wondering if someone could help me. The problem is that my Firefox started to act very slo… (funda kabanzi)

Hi everybody,

I am having a little problem with Firefox on my Ubuntu, and I was wondering if someone could help me. The problem is that my Firefox started to act very slow after the v43.0 update. I am using Ubuntu 14.04 LTS 64bit.

Every page that I try to open takes about 5-30 seconds to load, and sometimes it doesn't load at all (displays that connection was restarted, or blank tab). I tought it was problem with my OS, so I started up Windows Vista in virtualbox with Firefox v42 (it wasn't updated yet), and went to compare it. And really the Firefox 42 on my Vista in Virtualbox was A LOT faster when opening pages (almost instantly) than Firefox 43.0 on my host OS - Ubuntu.

Then I updated the Firefox on Vista virtualbox from 42 to the version 43.0.2., and it was OK, the speed was the same as before. So no problems on the Virtualbox with the 43. But on host OS, my Ubuntu 14.04, Firefox 43.0 is very slow when loading any page. I read something about nvidia network manager on Firefox reddit, but I am not sure if I do have that program on my Ubuntu. I have laptop with optimus technology and I am using only Intel GPU, so Nvidia should not be the problem, right?

I also checked for updates, to see is there Firefox v43.0.2. for Linux also, but no new updates were found. I am huge fan of Firefox, but this is annoying, browsing the web is simply imoposible. It's even worse when you know that everything it's working fine on Virtualbox, but not on host OS. I tried opening my test pages on Ubuntu browser (based on Chromium) and it worked ok, the load speed was almost the same as on virtualbox. So that leads me to the conclusion - is it something wrong with Ubuntu or Firefox, and can it be fixed?

Note: The problem is that Firefox is slow to "contact" the site. It's like it is testing does website even exists, or does the connection works or something like that. So the problem is in contacting the page, beacuse sometimes it showes nothing, just blank tab, or error message: "Connection was restarted".

I would really be greaful for any help. Thanks!

Asked by NaneK 4 iminyaka edlule

Last reply by guigs 4 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Corrupted profile works only some times

I have a my Firefox profile and a copy of its folder. After a certain amount of time launching Firefox with this profile, the history and cookies are missing in the brows… (funda kabanzi)

I have a my Firefox profile and a copy of its folder. After a certain amount of time launching Firefox with this profile, the history and cookies are missing in the browser, as well as some other preferences and data. What I do is that I close Firefox, delete the profile folder, duplicate the copy to a new copy and rename the original copy to match the profile folder name. The next time I launch Firefox history and cookies are here again. Then after 3 or 4 launches, they've disappeared again, so here I go again with the copies.

I don't know what causes the profile folder not to work after a few launches. One time the history was there again even after rebooting the computer, most of the time it disappears after a few hours (after a few relaunches of Firefox).

The profile originally became corrupted when I performed a cold shutdown of my computer while Firefox was open. I remember that when I booted again, my profile was well; it was at the next Firefox launch that the data was missing. I opened the sqlite files with the sqlite3 command line and they looked clean. Next time I launched Firefox the data was available again. I made a copy of the folder in case of, and there I am with the merry-go-round of copies.

Asked by SU001 4 iminyaka edlule

Last reply by guigs 4 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

scrolling with mouse wheel causes page to jump back to last page visited or forward if it has already jumped back

Using Firefox 44.0.2 on Ubuntu 14.04 everything had been working before an update. Now trying to scroll through any web with the mousewheel seems to trigger the same act… (funda kabanzi)

Using Firefox 44.0.2 on Ubuntu 14.04 everything had been working before an update.

Now trying to scroll through any web with the mousewheel seems to trigger the same action as the back or forward buttons would be used for.

( I have seen it happen on reddit.com and http://openjdk.java.net/jeps/286 )

I have tried disabling gestures as was described here:

https://support.mozilla.org/en-US/questions/915174

I tried setting all the mousewheel actions to 0 as described here.

https://support.mozilla.org/en-US/questions/943700

This page https://support.mozilla.org/en-US/questions/1111123 suggests setting middlemouse.contentLoadURL to false, but for me it was already false.

I am triggering the back/forward jumps accidentally so often that Firefox is almost unusable.

Asked by wshackle 4 iminyaka edlule

Last reply by Michal Stanke 4 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

After Login I cant click anything, only Ctrl+(Click) is responding in Firefox Developer Edition, this is happening in Unity after I installed GNOME separately

I use Ubuntu 14.04 LTS recently I installed GNOME environment alongside Unity to check it out. The Firefox Developer Edition works fine in GNOME and worked fine in Unity … (funda kabanzi)

I use Ubuntu 14.04 LTS recently I installed GNOME environment alongside Unity to check it out. The Firefox Developer Edition works fine in GNOME and worked fine in Unity till now, after I log out of GNOME and log into Unity, nothing on the browser window is responding, that is with left click nothing, right click opens the window options. When I use Ctrl + Left/Right Click it starts working properly but its becoming a trouble when I have multiple tabs for the same thing. I refreshed it and disabled all Add Ons, even then I tried safe mode, it still is the same! What should I do?

Asked by dibbadu 4 iminyaka edlule

Last reply by John99 4 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

How do stop FireFox from offering to reset my profile?

Every time I restart FireFox (seems to be longer than FF's check for "Haven't started in awhile") or run it on a machine I haven't used ineractively for awhile, it offers… (funda kabanzi)

Every time I restart FireFox (seems to be longer than FF's check for "Haven't started in awhile") or run it on a machine I haven't used ineractively for awhile, it offers to delete my add-ons, add-on settings and about:config settings. How do I make it stop offering to do that?

Asked by Abscissa256 4 iminyaka edlule

Last reply by cor-el 4 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

I am working on a website , My website appears 10% zoomed in mozilla when compared to other browsers : chrome safari etc.

I have used the same css and js for all the browsers. There is no browser specific coding done. Also i tried adding the normalization code. But this did not help. i read… (funda kabanzi)

I have used the same css and js for all the browsers. There is no browser specific coding done. Also i tried adding the normalization code. But this did not help. i read this: https://support.mozilla.org/en-US/questions/962979 . Now i know that changing the value of 'layout.css.devPixelsPerPx' manually will help. But this will solve the problem only in that particular system. I have many users accessing my site from many systems. How do i make sure they have the same look and feel without going to about:config and changing the value of 'layout.css.devPixelsPerPx' manually. PLease help. Thanks

Asked by ranjansaga 3 iminyaka edlule

Last reply by the-edmeister 3 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

<video> autoplay not always working

Im building a new webpage with video background. The problem is that Firefox is the only browser that have problem with html5 autoplaying. If page was loaded atleast one … (funda kabanzi)

Im building a new webpage with video background. The problem is that Firefox is the only browser that have problem with html5 autoplaying. If page was loaded atleast one time the video is working correclty, starts right after the page load automatically but.. if page is loaded for the first time in most cases the video in background doesn't start and show something like TV's snow.

Facts: - I don't think its code issue, atleast not 'video' tag (tried many configurations thinking it might ), - I'm also sure its not problem with video - tried few videos, - tried all formats - it happens with all of them: mp4, wemb, ogg, All at the same time and individually, - it's not problem with my PC - been trying on windows, mac and linux, - Its not plugin - i don't use any with FF.

Check it out here: http://strona5.nanit.webd.pl Just do it in private session and close window after every load so you'll see that its lottery.

Regards.

Asked by nafing 3 iminyaka edlule

Last reply by simplephoneunlock 3 iminyaka edlule