Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo

Youtube videos stutter, lag, or freeze when putting them on 1080p/720 60fps.

Hello there to anyone who can help me with this problem that I'm having right now. Yesterday while watching and going through the videos on youtube, while watching a vide… (funda kabanzi)

Hello there to anyone who can help me with this problem that I'm having right now. Yesterday while watching and going through the videos on youtube, while watching a video, it suddenly started to lag and not move as smoothly much as before when I have on a higher quality like in 1080p 60fps or 720p60fps.

This has happen to me a couple times before when I couldn't find a way to fix it like when my my laptop was acting stupid and was resetting itself and showing a blue screen when it happen and had someone help me take it to the store and have it fixed and the reset my laptop or something and had to go redownload Firefox and I think the problem stopped working.


Yesterday and today I tried searching and looking up how to fix this and find answers that tell me to go to the about:config and change somethings to false or true whatever and it still has this problem. I hope changing it to whatever doesn't mess it up anything even more.

I thought I had to go update Windows or something since recently a couple of times the youtube videos get stuttery and not move as smoothly at times. I can't remember much this one but I either just close Firefox to hopefully that it goes back to normal or I have to update Windows to restart my laptop and it works and it goes back to normal.

But this time when I did all that and I try to update Windows from my laptop it was doing what it does updating installing or downloading yesterday. The problem is still there and the videos on youtube are still stuttering. And I try to see if there were more things to update there was nothing there and says its up to date.

I linked a video that has a 60fps option on a another browser Microsoft Edge to see if it works from there and video when putting it on 60fps works fine there. So this must be a Firefox problem or something.

So if anyone can help me with this problem. Please tell if there's anything else I can do to get these videos on youtube to work on Firefox in 60fps and hopefully can try to easily fix this and hope its nothing complicated to do. Or if there is a bug or something that's making these videos stuttering and everything please try to fix this problem that's going with me right now. Cause i don't want to have to deal with problem I had before again forever and/or if its permanent.

Hopefully maybe the next update for Firefox might fix this problem I have from these youtube videos, but I don't know. Whenever an update for Firefox happens sometimes, the videos on youtube start to stutter and not move as smoothly with putting it on 60fps and have this problem again.

Thank you if anyone has the time to look at this and hopefully someone can get me the answer to finally fix these videos that are freezing stuttering and stuff there.

Asked by buggasep17 3 izinyanga ezidlule

Last reply by Chris Ilias 2 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe

Website will not allow Firefox to display the page if another site has embedded it

I have a new business website http://affordable-tutors.com/about-our-tutors and I tried to put in my video https://youtu.be/EQxd_cowXPg but it gives me the following erro… (funda kabanzi)

I have a new business website http://affordable-tutors.com/about-our-tutors and I tried to put in my video https://youtu.be/EQxd_cowXPg

but it gives me the following error. Website will not allow Firefox to display the page if another site has embedded it

What can I do?

Yes, I own all the rights for that video.

Asked by Markis 3 izinyanga ezidlule

Answered by Markis 3 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox 84.0.2 not playing embedded Youtube videos.

Getting errors messages like; An error occurred. Please try again later. (Playback ID: esTXxYqBr25ETVYS) Tried resetting FF, clearing cache and cookies etc. to no avail.… (funda kabanzi)

Getting errors messages like;

An error occurred. Please try again later. (Playback ID: esTXxYqBr25ETVYS)

Tried resetting FF, clearing cache and cookies etc. to no avail.

This started about a week ago.

Youtube webpage is working properly, just embedded videos are fubar.

Grrrrrrrrrrrrrr

Asked by audio_downunder 10 izinyanga ezidlule

Answered by FredMcD 9 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

YouTube player preferences not being saved.

Just recently I noticed that Firefox 83.0 is no longer retaining my viewer settings in YouTube. Specifically the theater mode and autoplay settings. I can set it to theat… (funda kabanzi)

Just recently I noticed that Firefox 83.0 is no longer retaining my viewer settings in YouTube. Specifically the theater mode and autoplay settings. I can set it to theater mode, and turn off autoplay, and the next time I start Firefox, they are back to their defaults (autoplay on, compact viewer). At first I thought it was a YouTube issue but have tried it on Chrome and Chromium and both browsers save my settings. I'm running ArcoLinux 5.9.10 with I3 WM on both my desktop and laptop. I have both reset and re-installed FF with no change.

Asked by erik45 12 izinyanga ezidlule

Last reply by erik45 12 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Youtube isn't loading correctly (if at all)

So basically it has been 2 days since this happened, before update 88; main page of youtube doens't load correctly (only few thumbnails) and only after refreshing it for… (funda kabanzi)

So basically it has been 2 days since this happened, before update 88; main page of youtube doens't load correctly (only few thumbnails) and only after refreshing it for many times; other browsers load it fine; I did everything I could find and think of, including re-installing clean install, and even restoring windows to a week ago. any ideas or help are appreciated.

Asked by abdo.abdulwahid 6 izinyanga ezidlule

Answered by abdo.abdulwahid 6 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

youtube page not loading properly

cannot access you tube on firefox browser. Microsoft edge loads up clean. Firefox displays left side buttons, home, trending, etc. Buttons work, nothing else does, no… (funda kabanzi)

cannot access you tube on firefox browser. Microsoft edge loads up clean. Firefox displays left side buttons, home, trending, etc. Buttons work, nothing else does, no display of videos to peruse. Other screens have videos and everything else works . I can watch videos just not select from latest videos on the home page.

Asked by will88taylor 9 izinyanga ezidlule

Answered by will88taylor 9 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

I can watch videos yet I can't comment, favorite, save for later, access account, etc. on YouTube

I have spent hours, literally, trying to fix this issue by following firefox community help guides yet nothing I've found has solved the problem. I can fully utilize yout… (funda kabanzi)

I have spent hours, literally, trying to fix this issue by following firefox community help guides yet nothing I've found has solved the problem. I can fully utilize youtube, with similar addons installed , on google chrome and microsoft edge without any problems yet firefox will allow only videos to be watched on youtube - nothing more. When I try to comment it says: Returned error , when click on the (save) button; nothing happens, when i click on my account icon a blank window opens with a circle spinning in the center endlessly - - the extent of functions is limited to, watching videos . I've manually installed Adobe flash, I've tried disabling the polymer function, I've tried the safe mode with my firewall disabled (I made sure that the microsoft firewall did not enable when I disabled Kaspersky), I went into about:config and did all the adjustments... there is quite a number of other things I did over the course of three hours. In the picture I have one picture showing my firewall/addons disabled with firefox in safemode while in the other picture the firewall/addons are enabled. System Information

Asked by omegainitiate 1 unyaka odlule

Last reply by jahinson2002 11 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

YouTube videos not running

For some reason today all of the sudden I can no longer see YouTube videos whether they are on the YouTube site, or embedded on another site. I checked another browser, … (funda kabanzi)

For some reason today all of the sudden I can no longer see YouTube videos whether they are on the YouTube site, or embedded on another site. I checked another browser, and there is not issue there (Microsoft Edge). I then tried to sign up for YouTube, but the process broke down because the confirmation code was never sent to my e-mail. I also turned the AdBlock off, but that didn't help either. I checked with my ISP and there are no issues on their end. Everything else I use is not affected by this issue. So what gives?

Asked by pf_10974 10 izinyanga ezidlule

Answered by jonzn4SUSE 10 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

SPACE BAR DOES NOT WORK ON YOUTUBE SEARCH PROMPT, ONLY IN MY FIREFOX DESKTOP BROWSER (WINDOWS 10)

First of all, how the hell do I actually talk to a person at Firefox? You have made that impossible to find out, online. Anyway, why, suddenly today, does the space bar … (funda kabanzi)

First of all, how the hell do I actually talk to a person at Firefox? You have made that impossible to find out, online.

Anyway, why, suddenly today, does the space bar on my keyboard, NOT work, on YouTube's search prompt, ONLY on my Firefox browser (Windows 10)? What the hell?

Asked by FiredFox69 8 izinyanga ezidlule

Answered by Seburo 8 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe

Youtube videos freeze for brief instant while the audio continues.

The issue is when the youtube video is being viewed (only happens on youtube), it suddenly freezes with a healthy grey bar and a connection, while the audio continuously … (funda kabanzi)

The issue is when the youtube video is being viewed (only happens on youtube), it suddenly freezes with a healthy grey bar and a connection, while the audio continuously plays on. After the freeze or stutter, the video never gets out of sync with the audio but actually jumps ahead to where tit is. Meaning I'd lose out on 1-3 seconds of visual footage which I have to rewind to watch again. After the rewind the video doesn't get stuck on the same spot but further down it happens again. It sometimes never happens on some videos I watch but the ones that it does happen, If I went back to watch it again (refreshing tab or finishing the video then coming back) It happens again. Usually repeats within 5 minutes of it happening at minimum. Which is very annoying.

At first I thought this could be a issue on my display drivers. I went searching for solutions all over the web. Common reasons I got for this was that my internet might be slow. Which is bit true ig. But I can view up to 1080p videos without buffering or any problems. So Idk how that's the case. Another reason I got was that it might be hardware acceleration, which I turned off before I got the problem again. Another suggested add ons might be the case. So I turned some off and under more advice used a completely new portable app of firefox (no logins, addons or settings changes) and I got the same results. I also reinstalled display drivers. Disabled the hardware acceleration of the new clean app. And still got the issue. The only time I didn't get the issue was when I was using Chrome. Or Edge.

I've cleared cache and all data,history as well. So I'm really stumped. Someone asked me to make a completely new windows local user admin account and try again. And it happened there as well.

Edit : While trying to get evidence of this, I've discovered that sometimes if I rewind twice or go back more than I usually do the stutter tends to usually repeat on the same place. You can see it in the video.

leads to youtube

Asked by 〚M〛 2 izinyanga ezidlule

Answered by 〚M〛 2 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Youtube comments not loading.

Ever since I upgraded to FF85, Youtube comments no longer load properly. When I load a video, the comment section is completely empty. The first suggested solution, to d… (funda kabanzi)

Ever since I upgraded to FF85, Youtube comments no longer load properly. When I load a video, the comment section is completely empty.

The first suggested solution, to disable all addons, did not work. It's still a problem. Not only that, but I wasn't having any problem before the upgrade to 85.

Asked by r.thomas.wright 10 izinyanga ezidlule

Last reply by r.thomas.wright 10 izinyanga ezidlule

Extremely high CPU usage while playing video (youtube)

Firefox become hopelessly show to play even 480p videos from youtube 90% CPU usage while playing 720p video from youtube freezing randomly. (same issue on other notebook… (funda kabanzi)

Firefox become hopelessly show to play even 480p videos from youtube 90% CPU usage while playing 720p video from youtube freezing randomly. (same issue on other notebooks, so I have a strong feeling it is not a hardware/notebook related issue) Hardware:

  • CPU: i7-6500U
  • RAM: 8GB / DDR3
  • Video: Intel HD graphics
  • Memory usage never runs above 60%

OS: doesn't matter, experiencing same issue on windows 7/10 and linux.

to compare, same video 1080p/60Hz played with:

  • brave/chromium ~30..35% cpu
  • mpv playing same video directly from youtube ~ 19..25% cpu
  • Firefox - constantly freezing, youtube autmatically switching from 1080p to 720p, then to 480p, playing 480p @ 60..90% cpu usage

I have tried everything from this forum and from others - nothing helped.

And finally, last nail in a coffin - even my very old notebook Core2duo with 2GB ram playing 720p videos with brave browser without issues while firefox struggling to play 480p, constantly freezing and making notebook fan run like crazy.

Firefox is literally forcing me to use other browser.

Asked by George Eliozov 4 izinyanga ezidlule

Last reply by jonzn4SUSE 4 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

youtube loads in at 280%

Every time I go to YouTube website it loads in at 280%. Very annoying. Just started and I don't know where to begin. When I click on the 280% in the bar it instantly goes… (funda kabanzi)

Every time I go to YouTube website it loads in at 280%. Very annoying. Just started and I don't know where to begin. When I click on the 280% in the bar it instantly goes to normal view. Restarted my computer with no results.

Asked by jarekorn 10 izinyanga ezidlule

Last reply by cor-el 10 izinyanga ezidlule

Youtube does not work well in Firefox

That, simply YouTube does not work well with Firefox, among the problems we have that it is possible to log in to YouTube in a normal way, but immediately and frequently … (funda kabanzi)

That, simply YouTube does not work well with Firefox, among the problems we have that it is possible to log in to YouTube in a normal way, but immediately and frequently in the use of the page the information and interface displayed is that of someone who does not log in, for Therefore, you cannot comment, you cannot save videos in lists, it is a problem that makes me no longer use Firefox but I want to use it again.

I have tested this on other computers and the problem is the same.

What is happening?

Thanks

Asked by Ikiam 2 izinyanga ezidlule

Last reply by FredMcD 1 inyanga edlule

Youtube issue; "Connect to the internet"

Greetings! Im a daily (and nightly) user of firefox nightly, both on Windows10 and Android. The last few months i have had a recurring issue when using youtube on my PC. … (funda kabanzi)

Greetings! Im a daily (and nightly) user of firefox nightly, both on Windows10 and Android. The last few months i have had a recurring issue when using youtube on my PC. No problems on android.

When i start the browser, and enter youtube, it works fine for a handful of videos, then suddenly i get an error message; "Connect to the internet" - You are without internet connection, check your connection" My connection is fine, and all other webpages works perfectly, even the youtube menu is still active, and i have figured that if i click on "Your videos" in the menu, it enters the Youtube creator mode without problems at all, while other video-links are "blocked" by this annoying issue. If i click a youtube link simultaneously as i load the youtube (Studio) creator mode, (or right after), the video plays as it should for a handful of videos, then i get the same message again, and i have to restart the browser to load another video link. I have tried to disable all add-ons i run, like adblocks and you name it, but the issue still remains. I also have problems loading the youtube comment-section while this goes on, and if i like a video and reload the page, the "like" is gone.

Does anyone know what i can do to solve this issue? Any solution is highly appreciated!

PS; I can provide screenshots if needed.

Thanks in advance!

Asked by jung3lape 2 izinyanga ezidlule

Last reply by jung3lape 1 inyanga edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

How does Firefox highlights section work with YouTube

Hi! Even if i'm an old user of Firefox, i'm new to this support/forum thing, so I apologise if i'm in the wrong place. Today, after watching some videos on a specific you… (funda kabanzi)

Hi! Even if i'm an old user of Firefox, i'm new to this support/forum thing, so I apologise if i'm in the wrong place. Today, after watching some videos on a specific youtube channel, i noticed that the channel appeard on the "highlights" section in the home page of Firefox. Nothing strange in that, but i noticed that the thumbnail of the user of that youtube channel was in high definition in the "highlights", even if when I viewed the page information of YouTube, on the media tab, I wasn't able to find an image with such an hight resolution. I would be clear: I'm not talking about the YouTube red logo, but on the user's channel image (rounded, near the name). The "moz-page-thumb://thumbnails/?url........" have a resolution of 448px x 448px. The image on youtube have the maximum resolution of 176px x 176px. So... Where have Firefox finded that image?? Is there involved some kind of upscaling?? I really appreciate the hard work of Mozilla, and I hope that will go on on this way.

Asked by RAKty 8 izinyanga ezidlule

Last reply by RAKty 8 izinyanga ezidlule

YouTube videos take a long time to load!

Hello, as described in the topic, YouTube videos always take 15-20 seconds (sometimes longer) to start. It's not because of my internet because with Chrome and Edge they … (funda kabanzi)

Hello, as described in the topic, YouTube videos always take 15-20 seconds (sometimes longer) to start. It's not because of my internet because with Chrome and Edge they start immediately. I also cleaned up Firefox and then it ran 1 day better and then worse again. What can I do now to fix this problem?

Thank you!

Asked by leckmirdiepoperze 3 izinyanga ezidlule

Last reply by FredMcD 3 izinyanga ezidlule