Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo
  • Kusonjululiwe

Firefox isn't showing forms on our website created with Formidable Forms

Hi there, I work for a small UK based charity and we use our website to take orders for our programmes, we deliver DARE programmes in the UK. Our website is https://lifes… (funda kabanzi)

Hi there,

I work for a small UK based charity and we use our website to take orders for our programmes, we deliver DARE programmes in the UK.

Our website is https://lifeskills-education.co.uk.

We use WordPress as our CMS and use Formidable Forms to create forms for people to place orders; these forms work fine in Chrome and Edge, but will not display in Firefox. I have tried everything, disabling third party scripts, all plugins, themes and more, but Firefox refuses to show them. It sees the HTML, but when inspected the HTML is greyed out. It is not greyed out on Chrome.

https://lifeskills-education.co.uk/resources/the-dare-primary-programme/ is the page where an order form should show on the left above the fold. It is titled Place an Order.

There is nothing I can find anywhere that can help me with this issue, Google has come up blank and I am not a web developer so don't have the tech chops to track this down.

Any help appreciated. Thanks.

Stuart

Asked by thebastion 1 inyanga edlule

Answered by cor-el 1 inyanga edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

How to prevent Firefox from removing my extension's data when I remove debug version?

I have an extension with id setup in manifest like this: ``` "browser_specific_settings": { "gecko": { "id": "{e3ec45ef-43ba-499d-8469-6d0e2f06921f}", "stric… (funda kabanzi)

I have an extension with id setup in manifest like this:

``` "browser_specific_settings": {

   "gecko": {
     "id": "{e3ec45ef-43ba-499d-8469-6d0e2f06921f}",
     "strict_min_version": "42.0"
   }
 },

```

which uses indexedDB(PouchDB). I installed that extension from addons.mozilla.org, disabled, installed temporarily version for developing and Firefox removes data of both extensions(cuz they have the same id) every time I remove only temporarily version.

This does not happen when I don't set id in manifest(temporarily version has random id in this case), but it's not a solution cuz some API's and Android version of Firefox requires id to be set manually

How to prevent Firefox from removing data of normal extension when I remove temporarily one?

Just in case someone wants to reproduce the issue:

1. Install this extension https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/tagit/?src=search
2. Go to extension's page (button with eyes on browser's panel)
3. Go to "Tags" page and create any tag(write something and press Enter)
4. Disable this extension on about:addons page
5. Clone its repository and checkout to commit where id is in manifest `git clone https://github.com/DevAlone/tagit.git; git checkout 8e0d04201865fd7b7543b167279a045c89408d5c`
6. Install dependencies and build `npm install; npm run build`
7. Install that temporarily extension(`build` dir) on about:debugging page
8. Remove that temporarily extension on about:debugging page
9. Enable normal extension on about:addons page
10. Go to the Tags page again to see that database is gone

Asked by SergeyDevZ 7 izinyanga ezidlule

Answered by TyDraniu 7 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox is re-directing to another domain on the homepage.

I was using a staging site and then went live and redirected the staging domain to the live domain. However, I then needed to re-instate the staging site. Now, whenever I… (funda kabanzi)

I was using a staging site and then went live and redirected the staging domain to the live domain. However, I then needed to re-instate the staging site. Now, whenever I go to the home page of the staging site, it redirects me to the live site. Any other page or url doesn't redirect. If I put a query parameter in the url, it doesn't redirect either. I've tried the suggestions here without success: https://stackoverflow.com/questions/13063496/firefox-invalidate-dns-cache

Asked by badgersnadgers 8 izinyanga ezidlule

Answered by jscher2000 8 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Strange dashed border is visible around column after clicking in website footer

Hi, We are developing a new website for a client. The client is seeing a strange issue when viewing the site in Firefox, where a thick dashed border appears around an ima… (funda kabanzi)

Hi,

We are developing a new website for a client. The client is seeing a strange issue when viewing the site in Firefox, where a thick dashed border appears around an image and column in the footer of the website. It happens when she clicks in the footer somehow. It seems inconsistent, and the client sent us 2 different screenshots where the border line looks different. (Screenshots attached.)

We haven't been able to re-create the issue on our end, even after testing on several machines and browsers. The client is using a Windows computer and is running the newest version of Firefox. She only sees the issue when using Firefox (it looks fine for her in Microsoft Edge). She has seen the issue on several different dates, and after disabling all her Firefox extensions.

Here is the link to the site: http://82a.de4.myftpupload.com/

Anyone seen something like this before, and have any idea what it is or how to fix it?

Thank you!!

Asked by Hana 8 izinyanga ezidlule

Answered by cor-el 8 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Could you tell me the maximum supported version of Firefox in this OS environment?

Hello, I am a developer working on Red Hat Linux R5.10. Could you tell me the maximum supported version of Firefox in this OS environment? The current version of Red Hat … (funda kabanzi)

Hello, I am a developer working on Red Hat Linux R5.10.

Could you tell me the maximum supported version of Firefox in this OS environment? The current version of Red Hat Linux R5.10 is related to the following environment. gtk2, glib 2.0, pango 1.14

The latest version(66.0.3) of Firefox has requirements below

-GTK + 3.4 or higher
-GLib 2.22 or higher
-Pango 1.22 or higher

This OS does not meet all the requirements.

help please

Asked by namhun 1 unyaka odlule

Answered by Meskó Balázs 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Impossible to make my website with HTTPS wíth certificate

Hello, there is a https:// setting that is destroying my charity project and (since my project is about creating funds for many charities), it's affection many other char… (funda kabanzi)

Hello, there is a https:// setting that is destroying my charity project and (since my project is about creating funds for many charities), it's affection many other charities as well.

I’ve got a website called Doelshop.nl which raises free donations for charities. This is done through affiliate marketing, someone buys something through my website (I’m just linking through) and 75% of the commission goes to the charity that the buyer chooses. The buyer doesn’t pay anything extra.

PROBLEM with Firefox/Google Chrome

Many charities have applied (because they can get free donations through their users who are already shopping online), recently we have implemented in our system a function where each project can make their own subdomain.

This means, if you have a charity called ABC, you can create ABC.doelshop.nl and automatically you have selected the ABC charity. Very handy for charities, because it’s easy promotion.

Now here’s the problem, we have bought a SSL wildcard certificate to establish https:// connection for all these subdomains.

BUT, some are typing into their URL boxes: www.abc.doelshop.nl and this CANNOT be certified. Technically it can if we manually insert every subdomain into multiple certificates, which would cost us thousands of dollars. Also our subdomains are not set, new ones are being created all the time.

Both Firefox and Google Chrome now always give an error message when people type in their URL address with ‘www.’. People cannot even reach the website, it gives un unsafe warning and shoppers won’t donate for free to their charity.

We have redirected the ‘www.’ to ‘without www.’ but this doesn’t help.

PLEASE HELP

Is there any way where you could help, for example by listing these sub-subdomains as safe? I can give you any kind of openness to prove there is nothing scammy going on.

I’m willing to change these domain setups towards Doelshop.nl/abc instead of abc.doelshop.nl but it takes a while. If you could list it as a safe connection in the meantime that would also mean a lot!

Instead of using abc.doelshop.nl for testing, you can use https://make-a-wish.doelshop.nl (working) and https://www.make-a-wish.doelshop.nl (unsafe in your browser)

Asked by erwinklomp 1 unyaka odlule

Answered by cor-el 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

User session is getting deleted when payment is done and redirecting to my site, it is happening only with Mozilla browser

On my e-commerce application, when customer is trying to pay amount, redirecting him to Payment gateway site and after payment done return back to My application, Session… (funda kabanzi)

On my e-commerce application, when customer is trying to pay amount, redirecting him to Payment gateway site and after payment done return back to My application, Session is getting nil and user is getting logged off.

this is happening only with Mozilla customer, may I know that what exactly the reason for getting session nil.

Asked by Naresh534 1 unyaka odlule

Answered by cor-el 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

My website is not working in Firefox but its working fine in Chrome

I just made my website and it's not working in Firefox however in chrome its working fine. It's in Wordpress. Is something wrong with my wordpress plugins. It gives me e… (funda kabanzi)

I just made my website and it's not working in Firefox however in chrome its working fine. It's in Wordpress. Is something wrong with my wordpress plugins.

It gives me error that says "Secure Connection Failed"

Website Link : http://esportsrush.com/

https://i.imgur.com/QnrvzMg.jpg

Can't use the add images button below so posting imgur link here.

Asked by gomu 1 unyaka odlule

Answered by cor-el 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Failed to read configuration file

We are currently having to role back to FireFox ESR 52.9 from the latest Quantum build of FireFox 60.3.0. Due to the fact that this version utilizes WebGl 2. Our older sy… (funda kabanzi)

We are currently having to role back to FireFox ESR 52.9 from the latest Quantum build of FireFox 60.3.0. Due to the fact that this version utilizes WebGl 2. Our older systems will not render one of the educational games we utilize in the our School District any longer due to the fact that Quantum uses WebGl 2 instead WebGl 1. We have tested and verified that ESR 52.9 renders the game properly.

I have been trying to disable the automatic update in utilizing the user.js file and the cfg file. The computers are apart of the domain. From what I have read only new user profiles will get the new user.js settings while all existing profiles will retain the old settings so we plan on reimaging these computers so all existing profiles will be wiped.

I have also seen users block the updates by changing the Host File which we will not do. Some sites state create a profile folder in the defaults folder other show place the user.js file in the pref folder. So I am lost at this point. I have followed this guide as well:

https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Mozilla/Firefox/Enterprise_deployment_before_60#Changes_Over_Time

I have placed the 00_admin-prefs.js with the exact settings shown and have the mozilla.cfg file in the same folder as the js. both are in the defaults\pref

When trying to run FireFox I am am not getting:

Failed to read the configuration file. Please contact your Administrator. (I am the Admin). My domain creds give me admin privileges on all computers.

I know this folder also holds the channel-pref.js so I am not sure if I can add what I need to that file.

If someone would please help me determine what is going on. Why wont firefox copy the either a user.js file or utilize the cfg file I created to each new profile that gets created when logging into the computer.

Asked by fharris77 1 unyaka odlule

Answered by fharris77 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Scrollbar (unpredictably) stops working on PC

I'm seeing a really weird issue - https://rs2018.raffworks.com/ - on Firefox PC only, after opening a couple of the items up, the scrollbar completely stops working. Some… (funda kabanzi)

I'm seeing a really weird issue - https://rs2018.raffworks.com/ - on Firefox PC only, after opening a couple of the items up, the scrollbar completely stops working. Sometimes one item, sometimes three or four. But then bang! the scrollbar just locks up completely and it's impossible to scroll the page.

Has anyone experienced anything like this? Firefox on macOS is fine.

Asked by raffjones 1 unyaka odlule

Answered by raffjones 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Programming code is visible when viewing a page with Firefox, but not on other people's screens..

I've added some extra code to automatically show the correct language to visitors based on their location settings. This is working properly for the people who have chec… (funda kabanzi)

I've added some extra code to automatically show the correct language to visitors based on their location settings. This is working properly for the people who have checked it and they are only seeing the correct language, but the CODE is visible on the webpage when I check it on my own computer. I recognise it must be a Firefox setting on my computer, but can not determine which setting it is. Any help is appreciated.

Asked by lgould 1 unyaka odlule

Answered by user633449 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Open a IE window from parent page launched using Firefox

We have an application that was integrated with several other legacy applications in the organization. We started upgrading our application to HTML 5 standards to make it… (funda kabanzi)

We have an application that was integrated with several other legacy applications in the organization. We started upgrading our application to HTML 5 standards to make it work with all modern browsers such as Firefox, Chrome and Edge. Now the problem is that, our application has redirect links to 3 to 5 legacy applications that were coded for IE 7 and no where in the migration path. When the users click on these links while working on our application, Firefox opens a blank page, making them as blockers for our application uplift. 1) is there a way to force a link to open in IE while the parent page is launched using Firefox ? I have seen this link : https://stackoverflow.com/questions/43615678/force-a-link-in-i-e-to-open-in-firefox , but this is for the opposite requirement...open Firefox from IE. 2) how do you run applications requiring .cab files on Firefox ? if there is an answer for this, we don't need to worry about #1.

Thanks.

Asked by Ravix5 1 unyaka odlule

Answered by Roland Tanglao 1 unyaka odlule

  • Ikhiyiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox Video control template

Hello team firefox! I'm building my own webpage, where some videos are played (with scenes, so there will be a back and next button). When i embeed a video with the contr… (funda kabanzi)

Hello team firefox!

I'm building my own webpage, where some videos are played (with scenes, so there will be a back and next button). When i embeed a video with the controlls, everything works. But: as soon as i turn on fullscreenmode (which the videos are played in normally), my two next and back buttons dissapeer (behind the video ofc).

So my questions to you: could you please send me your video control html, css and js? Would be reaaaly cool of you!

Asked by paasi6666 1 unyaka odlule

Last reply by Roland Tanglao 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox doesn't randomly load webpages

Hi, I use Firefox v590.0.2 (64 bits) with Windows 10. I use Firefox at my work, only for browsing our intranet. I'm a web developer so I load many pages on our intranet. … (funda kabanzi)

Hi,

I use Firefox v590.0.2 (64 bits) with Windows 10.

I use Firefox at my work, only for browsing our intranet. I'm a web developer so I load many pages on our intranet. Since a few weeks, I noticed that the pages are not always loaded correctly: the page starts to be loaded, and then it stops and it's loading forever (with the "Waiting for XXX" message at the bottom left). If I refresh the page it will eventually load as expected.

I tried to install a new Firefox on *another* computer, and I use it to browse the same website. And the same behavior appears: it works very fast and well for some pages, and then randomly stops working for some random pages.

On my main computer I tried to create new profiles, delete everything, without success.

I also tried to deactivate the hardware acceleration on both Firefox, without success.

When I check the Network tab from the web developer bar, I can see that some CSS files (it's not always the same, and it can be 1 or several CSS files) are not loaded (see the attachment) and appears with a grey dot, just like if the browser was trying to load them but it cannot, blocking the page. (I've also noticed it could impact other resources, like, at least images)

Before v59 I've never seen this behavior.

Note :

 - our intranet is on Sharepoint, with NTLM auth
 - at home I use Firefox on my personal computer and it works normally (but I don't browser the work intranet)
 - at work, because it's on the intranet, the network doesn't go thru a proxy
 - I'm now using Chrome because of this issue with Firefox, and the problem doesn't occur in Chrome

Thanks for any help.

Asked by AymKdn 2 iminyaka edlule

Answered by AymKdn 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Temporarily block Firefox updates by URL/IP

We have an Add-On that will no longer work with FireFox once it updates version 60.2. It will heavily impact our stores ability to use certain functions/integration with … (funda kabanzi)

We have an Add-On that will no longer work with FireFox once it updates version 60.2. It will heavily impact our stores ability to use certain functions/integration with our website until we get either a new add-on released or make a change to the site. We had planned on disabling updates for FireFox temporarily on each PC at each store but I am hoping for a workaround. I am curious if there is a list somewhere of the server IP’s/URLs that FireFox would use to update. This way I can just blacklist those IP’s for the time being until we get a new add-on released or an update to our website. This way they would not be able to download the latest update. It would prevent me from having to alter settings on each PC at each store (we have close to 70 locations and 4 computers at each). Is there such a list? And if so can someone point me there? Thanks!

Asked by ar550n1c 1 unyaka odlule

Answered by ar550n1c 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Browser Console

Trying to debug very simple javascript in a small web page. I turned on the chrome javascript console when I run my file and then ctrl-shift-j I get an error report o… (funda kabanzi)

Trying to debug very simple javascript in a small web page. I turned on the chrome javascript console when I run my file and then ctrl-shift-j I get an error report on code that is not mine -- lots of references to recipebox -- and dont get any help with my own page.

Asked by jean01 1 unyaka odlule

Answered by Shadow110 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

None of the "sha256" hashes in the integrity attribute match the content of the subresource

We created a web site that uses resources from cdnjs. This site has been live for a couple of months but we have sporadic issues with resources from this CDN and FireFox.… (funda kabanzi)

We created a web site that uses resources from cdnjs. This site has been live for a couple of months but we have sporadic issues with resources from this CDN and FireFox.

  • The error in the console for each script/style CDN resource is: None of the "sha256" hashes in the integrity attribute match the content of the subresource.
  • The error message in the network tab for each resource is: The connection used to fetch this resource was not secure

Resources that I have had issues with include these elements (as they appear in our web page):

Steps to reproduce

You can reproduce the problem with one of the above URLs and place it directly in the URL of the FireFox browser. The resource should load in the browser window but after pressing CTRL+F5 at least one time (could be up to 5 times) an error will appear. I can duplicate this from multiple PCs although we are located in the Netherlands so maybe a timing issue or something? This does not happen with any other resources from other CDNs that we are using like (we use integrity checks with these as well):

My environment:

  • Windows 10 Pro 64bit patched to latest
  • FireFox 60.0.1 (64-bit)

My question

Is this an issue that is specific to cdnjs and they must resolve this or is this an issue with FireFox or is this an issue with how we are requesting the resource? Is there anything else that we can do to get the ball rolling on fixing this (depending on the actual source of the problem)?

As a side note we also test our software on Google Chrome, MS Internet Explorer, MS Internet Explorer 11, MS Edge, and Opera and we have

Thank you in advance!

-Igor

Asked by igorw 2 iminyaka edlule

Answered by igorw 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox fails to start with any version newer than 57.04, Dozens of my users are affected.

Hi There, We have an issue with any version of Firefox after 57.04. It affects a few dozen of our users. It appears to be specific to our environment, but we need help tr… (funda kabanzi)

Hi There,

We have an issue with any version of Firefox after 57.04. It affects a few dozen of our users. It appears to be specific to our environment, but we need help tracking the source of the issue. The issue in on Windows 10 and Windows 2016 operating systems.

Firefox appears to update successfully, but when we attempt to run it the process appears in task manager using 2.5mb of ram. Nothing else happens. No visible errors, and no windows open. After killing the process we can run the 57.04 installer to revert, which results in a perfectly functional Firefox.

The issue seems to be specific to our environment, but not specific to hardware platform.

We have tried many things: -Various installers and update paths/methods -Safe Mode -Removing addons prior to upgrade -Clean uninstall/install (including deleting firefox profiles) -Disable and uninstalled AV softwares. -Disabled Group Policy Objects.

Please let us know what troubleshooting steps we can take to locate the source of the problem.

Any help is appreciated!

Asked by ionymem 2 iminyaka edlule

Answered by cor-el 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

My website homepage displays fine in all other browsers including IE but not firefox 60.0.1. Not sure what to do!

First off, I am an analyst and not a professional web dev person. I'm using Divi on wordpress at Bluehost. I have a website that I'm building that displays fine in all ot… (funda kabanzi)

First off, I am an analyst and not a professional web dev person. I'm using Divi on wordpress at Bluehost. I have a website that I'm building that displays fine in all other browsers including IE but not firefox 60.0.1.

I've tried safe mode and disabling acceleration with no luck. I've also tried simplifying the website to no avail as well. It's displaying fine in every other browser, but not here.

The About Us page also displays fine everywhere including firefox. There's something about the homepage that's not working. I've noticed that if I try to select all, it's treating text as an image or at least it doesn't let me select it. If I click and drag, the entire element moves.

Thank you in advance!

Asked by msawyer1 2 iminyaka edlule

Answered by msawyer1 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

How To Log A Webpage Out Of A Site?

I am testing my own site. Where I need to log in with different User Accounts in order to check that aspect of IIS. Firefox only allows me to log in with one account - v… (funda kabanzi)

I am testing my own site. Where I need to log in with different User Accounts in order to check that aspect of IIS.

Firefox only allows me to log in with one account - visiting that site again just automatically logs in with that same account. It doesn't present me with the log in fields. And, of course, a browser doesn't have a 'log out' button does it?

I want to be presented with the log in fields each time I go there, so's I can log in as a different user.

So I found a thread here that was similar, talking about someone with the opposite problem - constantly being logged out. And the answer was in about:preferences and such. Well I couldn't follow that trail because about:preferences didn't bring up the options that thread talked about.

I suppose the answer is a cookies thing. I'd like to resolve this without having to delete all cookies. If I can.



edit: removed spaces before each paragraph which caused horizontal scroll-bars.

Asked by abrogard 2 iminyaka edlule

Answered by cor-el 2 iminyaka edlule