Message field too narrow

The message field is too narrow for all messages, except pure text messages. A screenshot is attached. How can I modify the userChrome.css so that all available space ge… (funda kabanzi)

The message field is too narrow for all messages, except pure text messages. A screenshot is attached. How can I modify the userChrome.css so that all available space gets used?

Asked by Thomas likes to learn 1 isonto elidlule

Last reply by Thomas likes to learn 2 amahora adlule

TB will not recognize profile after upgrade to win 10

I was finally forced to upgrade from win7 (which worked) to win 10 (me no likey) because of a required program which would not even install on win7. After the upgrade, wh… (funda kabanzi)

I was finally forced to upgrade from win7 (which worked) to win 10 (me no likey) because of a required program which would not even install on win7. After the upgrade, which obliterated my hard drive of several important things, I am reinstalling TB. I always used an NAS directory for Thunderbird, and have email records going back nearly twenty years. I installed TB 115 and have tried several ways to get it to recognize my profile directory on the NAS to no avail. I tried copying data into the default directory the 115 install is looking at. The about:profiles shows it is looking in the correct directory, it produces a parent.lock file in that directory when I run the program. It does not give me my email, or contacts. I do not use the calendar or to-do lists.

My system is an AMD K6-6400K with 16 GB and a 500 GB drive. Though programs are loaded on the drive ALL data is stored in an NAS. There is about 375 GB available on the C drive.

I have used the cmd line to pull up profile manager, added a profile, pointed it to the data that is on the NAS, a parent lock file is created there too but it shows me no mail.

I have edited the profiles.ini file manually to have the program look at the directories, both the NAS and a local directory which has had the old files entered. Neither worked.

I tried opening TB and creating a new profile and pre-loading the info there, nothing. I've been at this for days now. I have uninstalled and removed manually all TB folders and reinstalled older versions to give that a go but without effect. I am no Luddite (Many years ago I owned a system integration, assembly and install company doing networking for the military as a civilian contractor.) but someone has to explain this to me like I am a five year old. There is no reason having my email back should be this difficult!

PLEASE give me a hand?

My TB directory appears in C:\Users\owner\AppData\Roaming\Thunderbird My old data folder was on a network drive at M:\Users\owner\AppData\Roaming\Thunderbird\profiles\k5zbs5az.default When I manually enter the M: address in the profiles.ini file, it "corrects" it to C:\Users\owner\AppData\Roaming\Thunderbird\ even though the switch 'relative' is off.

[Profile1] Name=default IsRelative=1 Path=Profiles/zpfeu8eu.default Default=1

[Profile0] Name=default-beta IsRelative=0 Path=C:\Users\owner\AppData\Roaming\Thunderbird

[General] StartWithLastProfile=0 Version=2

[Install5D388C1349709B37] Default=C:\Users\owner\AppData\Roaming\Thunderbird Locked=1

Running the Mozilla application with a specific profile using command line arguments brings up the program but no mail. It creates a lock file in the correct directory, but no joy.

I get no pop up error messages.

Asked by michael657 1 inyanga edlule

Last reply by michael657 1 usuku oludlule

thunderbird will not connect to btmail

Thunderbird will not connect to my bt mail. I have tried Mailbird, Outlook and others and they will not connect. I have checked configuration with BT and they say all OK… (funda kabanzi)

Thunderbird will not connect to my bt mail. I have tried Mailbird, Outlook and others and they will not connect. I have checked configuration with BT and they say all OK. Have changed password - no change. Manually configured with password - no change. My PC has had a new SSD since and still will not connect. I have Broadband with BT so I get the same privaligies as Premium. I have malwarebytes and that allows them to connect. Up until a couple of weeks ago it worked OK and then suddenly it stopped working. Had my local Techie shop look at it - no result. They said it must be BT, but spoke to them again today and they say it should work - certainly with outlook. They recognise connection, but says either config or password incorrect. Changed password again, but no change. Can you please tell me where the problems is. Thanks

Asked by r.symms 2 ezinsukwini ezidlule

Last reply by r.symms 5 amahora adlule

Youtube not showing the full bottom of the video

Sometimes when I go to click on songs on YouTube it doesn't show the whole bottom part of the video's screen. It has some of it but does not show the fullscreen mode opti… (funda kabanzi)

Sometimes when I go to click on songs on YouTube it doesn't show the whole bottom part of the video's screen. It has some of it but does not show the fullscreen mode option to click on. When i open up Chrome it's fine. I'm using the newest update of Firefox.

Asked by Camisha Taylor 2 ezinsukwini ezidlule

Last reply by Camisha Taylor 7 amahora adlule

credit card option on security settings

The credit card save/auto-fill option seems to have disappeared from the settings on Firefox. I previously had it set to 'off', but when there was an issue recently I fou… (funda kabanzi)

The credit card save/auto-fill option seems to have disappeared from the settings on Firefox. I previously had it set to 'off', but when there was an issue recently I found the option was gone - although the about:config was still showing credit card options. Has this option been removed from Firefox now?

Asked by izne 20 amahora adlule

Last reply by izne 16 amahora adlule

Thunderbird mail account fails to log into Outlook.com sometimes.

I am running 4 email addresses (3 hotmail.com and 1 live.com) on TB 102.15.1 (64 bit) - Windows 10. About a month ago I upgraded TB was unable to send anything no matter … (funda kabanzi)

I am running 4 email addresses (3 hotmail.com and 1 live.com) on TB 102.15.1 (64 bit) - Windows 10. About a month ago I upgraded TB was unable to send anything no matter what Server settings I used - tried every combination - so I downgraded back to Version 102 and everything went back to normal. About a week ago, one of my hotmail accounts started giving me a "fail to log in" message. The other accounts work fine. The "fail to log in" will go from 2 or 3 times to 15 to 20 times in about an hour or so but every time, sooner or later will work and then it will be fine for a few hours and then start again. I have had these accounts running on TB for well over 10 years with no problem and I have not changed anything in the Server settings or anywhere else. The account I am having the issue with has been running on TB since TB started with no problems until now. I assume that TB may be having some issues with the Outlook platform but I have not changed anything there either and I have no problem logging into hotmail.com directly. I have spent many hours combing the internet for hints to no avail - everything I have tried has either had no effect or screwed things up so I had to back track to where I started. Any ideas???

Asked by Ron 2 emasontweni adlule

Last reply by Ron 3 ezinsukwini ezidlule

Does TB now allow you to edit SUBJECT lines?

Been using TB since before it was Eudora. I am still on rev 60-9-1. I use an AddOn that allows me to edit the subject line - this is an ESSENTIAL function, since sender… (funda kabanzi)

Been using TB since before it was Eudora. I am still on rev 60-9-1. I use an AddOn that allows me to edit the subject line - this is an ESSENTIAL function, since senders do not use any orderly system for the subject, and I need to change it around in order to search & find them later.

When was it made an integral function - and if not, by now, why the hell not?

Seeing lots of grief about rev 115. What other POP mail apps for Macintosh still exist? All web based mail viewers have lousy interfaces, not to mention that you have to download mail one at a time, and then its just a bunch of files on your computer.

If I upgraded from 60-9-1, how high can I go without it creating a new install and having to go thru the process of saving my Profile.ini etc in their hidden directory and putting them into the 'fresh' install ?

Asked by FireFoxSucks 6 ezinsukwini ezidlule

Last reply by FireFoxSucks 1 usuku oludlule

Deleting Profiles

I am a single user of Firefox 123.0 (64 bit) on a Windows 11 desktop, Win 11 laptop, and Android phone. If I use Profile Manager to delete both of the the Profiles from m… (funda kabanzi)

I am a single user of Firefox 123.0 (64 bit) on a Windows 11 desktop, Win 11 laptop, and Android phone. If I use Profile Manager to delete both of the the Profiles from my desktop ("default" and "default-release"), will that have any effect on my laptop or phone? Specifically, will I lose my passwords and bookmarks on all devices, or just the desktop?

Also, can I delete one of my two profiles? If so, which one? When I navigate to Users\Bill\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles, I see four folders:

 lamrm8zp.default-release,  2/26/2024
 gqrogfwy.default,  2/24/2024
 06m8lkgu.default-release,  9/21/2023
 x0wvrqsi.default,  5/4/2022

Asked by Bill 1 usuku oludlule

Last reply by Bill 17 amahora adlule

Is there any way to fix the layout?

Is there any way to fix the layout? The typeable / readable area is TOO small, and needs to be able to be resized according to user; the middle section showing to / from… (funda kabanzi)

Is there any way to fix the layout? The typeable / readable area is TOO small, and needs to be able to be resized according to user; the middle section showing to / from / subject / reply wastes way too much space.

Also, is there any way to TURN OFF the lumping / hiding of new emails with old ones that happen to be in some type of thread?

Thanks, Robert

Asked by Robert Balaicius 2 ezinsukwini ezidlule

Last reply by Robert Balaicius 2 ezinsukwini ezidlule

I cant get Thunderbird email on my laptop

I volunteer for a free village magazine. Thunderbrd was set up by my predecessor who was a wizz with IT. But I am not! I have been accessing my emails for sub-editor... … (funda kabanzi)

I volunteer for a free village magazine. Thunderbrd was set up by my predecessor who was a wizz with IT. But I am not! I have been accessing my emails for sub-editor... on my pc for the last few years. I am also doing the accounts and have been using accounts@... on my laptop but today the error message said it would not sync unless I signed in. When I tried to get Thunderbird it said enter my email. I have put my personal email but I think I should have used my accounts@... How do I open accounts@... Thanks Helen

Asked by helenlcarter 3 ezinsukwini ezidlule

Last reply by helenlcarter 2 ezinsukwini ezidlule

discrepancy between Thunderbird compacted folders & real size on disk

Hiya I have 2 out of 5 mail accounts were the trash-folders are less than 30 Mb according to Thunderbird - [right mouse click] on the folders & pick [properties] BU… (funda kabanzi)

Hiya

I have 2 out of 5 mail accounts were the trash-folders are less than 30 Mb according to Thunderbird - [right mouse click] on the folders & pick [properties]

BUT on the disk inside the [ImapMail] folder I have files named [Trash] that for the 2 accounts have a combined total size of 600 Mb ! :(

And YES !!! I let Thunderbird compact per auto ALL the time (when it will save = 10 Mb in total)


So either; - I've COMPLETELY misunderstood 'something' - or there's something to look into for Mozilla ? :)

THANKS in advance for your time, help & reply ! :) Best Regards Peter Valentin

Asked by Val 1 isonto elidlule

Last reply by Val 4 ezinsukwini ezidlule

Can't download .ai (adobe illustrator) files. They converts to PDF

Hello, I have a platform where architects can download digital content in the file formats of dwg (autocad) and ai (adobe illustrator). The site is old and has been work… (funda kabanzi)

Hello,

I have a platform where architects can download digital content in the file formats of dwg (autocad) and ai (adobe illustrator). The site is old and has been working for many years.

Today I received an email from a user that had issues downloading the ai files. I went on to the site an investigated. I am also unable to download the ai files. The dwgs are working as expected.

The ai files are converted to pdf and open in the browser in some web preview. If I then download the file from there it is still, when downloaded to my machine, a pdf. This is not the behavior from before. This is a change in Firefox.

How, when, and why is this change implemented? It seems like a pretty radical change, to coerce one file format to another without any option to get the source file for the user.

Any help is appreciated.

Asked by Olof Jondelius 1 inyanga edlule

Last reply by Olof Jondelius 4 ezinsukwini ezidlule

Volume asjustment

Whenever I log on to my bank's web site, I'm sent an audible signal that invites me to start a chat session with a bank agent. The problem is that the audible alert is so… (funda kabanzi)

Whenever I log on to my bank's web site, I'm sent an audible signal that invites me to start a chat session with a bank agent. The problem is that the audible alert is so loud that it startles me. This is very annoying. I called the bank's help line and was told there was no way they could adjust the sound volume. I would like to know if it's possible for Firefox to decrease the volume for that web site.

Asked by Gino Pipia 23 amahora adlule

Last reply by Gino Pipia 18 amahora adlule

cursor stopped indicating clickable elements after update to 123

After the update to version 123 the cursor in Firefox (Linux version) stopped indicating clickable elements. I tried the solution mentioned in https://support.mozilla.o… (funda kabanzi)

After the update to version 123 the cursor in Firefox (Linux version) stopped indicating clickable elements.

I tried the solution mentioned in https://support.mozilla.org/en-US/questions/1434156 but no luck.

Please advise.

Asked by kornelis 5 ezinsukwini ezidlule

Last reply by kornelis 2 ezinsukwini ezidlule

After latest update (123.0) usernames and passwords are not auto filling

Hi, After latest update (123.0) usernames and passwords are not auto filling. - I noticed that "Ask to save passwords" is unchecked and not configurable(or grayed out). … (funda kabanzi)

Hi, After latest update (123.0) usernames and passwords are not auto filling.

- I noticed that "Ask to save passwords" is unchecked and not configurable(or grayed out). - I tried troubleshoot mode and did refresh too, no use. - History setting is set to "Always remember history".

Note: I see the banner: "Your browser is being managed by your organization.", There I dont see any of these settings controlled except primary password is turned off.

Asked by SatSat 1 usuku oludlule

Last reply by SatSat 3 amahora adlule

WebGL still not present in Firefox with 21H2 Windows LTSC

WebGL still not present in Firefox with 21H2 Windows LTSC my previous question was closed and still no solution. Nothing advised helps the issue. On the same system it wo… (funda kabanzi)

WebGL still not present in Firefox with 21H2 Windows LTSC my previous question was closed and still no solution. Nothing advised helps the issue. On the same system it works in Nightly!!!!

Asked by jcpkoz 1 usuku oludlule

Last reply by jcpkoz 17 amahora adlule

Twitter notifications problems

I have a problem with firefox notifications for twitter. They appear in a separate window and when I click somewhere, they disappear as if they were in the foreground and… (funda kabanzi)

I have a problem with firefox notifications for twitter. They appear in a separate window and when I click somewhere, they disappear as if they were in the foreground and hiding. The second thing is clogging and then I get a massive series of delayed notifications. help

Asked by essa 1 usuku oludlule

Last reply by essa 18 amahora adlule

No audio when sound card at 44.1khz.

Firefox plays audio just fine when my sound card is set to 48khz, but not 44.1khz. I searched for troubleshooting solutions online, but I did not find sufficient informat… (funda kabanzi)

Firefox plays audio just fine when my sound card is set to 48khz, but not 44.1khz. I searched for troubleshooting solutions online, but I did not find sufficient information regarding this specific issue. Please help.

Thanks Matt

Asked by Matthew Duncan 5 ezinsukwini ezidlule

Last reply by Matthew Duncan 1 usuku oludlule

Intranet site no longer works with Mozilla Firefox

We have an intranet site behind an Active Directory Federation Services (AD FS) - after updating the SSL certificate, the website will no longer allow Firefox clients to … (funda kabanzi)

We have an intranet site behind an Active Directory Federation Services (AD FS) - after updating the SSL certificate, the website will no longer allow Firefox clients to log in.

They will be prompted to sign in (with a default sign in prompt, not even the website login prompt), even if you enter the correct user/password it will continue to prompt you. The new cert works with Edge, Safari, and Chrome - I've enabled the following settings in about:Config network.automatic-ntlm-auth.trusted-uris, network.negotiate-auth.delegation-uris, network.negotiate-auth.trusted-uris, and set signon.autologin.proxy to be true - but the issue still persists.

Has anyone seen this/been able to figure this out? I've seen a few other posts, but no resolutions. Does Firefox not support Certificate Signature Algorithm SHA-384 With RSA Encryption? This is the only difference I can see between the 2 certificates; the original is SHA-256 With RSA Encryption.

Thank you!

Asked by paulieixnay 1 isonto elidlule

Last reply by paulieixnay 5 ezinsukwini ezidlule

Azure DevOps unusable in Firefox

Hello, I'm using Firefox as my default browser for a while now (10+ years) and I'm getting frustrated with this issue when using Azure Devops. Comments don't load at all … (funda kabanzi)

Hello, I'm using Firefox as my default browser for a while now (10+ years) and I'm getting frustrated with this issue when using Azure Devops. Comments don't load at all and most pages take a long time to load if they load at all. Various features also take a long time to load or don't work at all (examples include adding a reviewer, referencing a story with #, etc.). Anyone else experience this?

It works well for maybe an hour, and after a couple of days it makes no sense anymore.

Now I'm using firefox containers with a container only for Azure Devops and seems working better but ... Curious thing is that it pops up and asks for credentials periodically every 5 or 10 minutes. Well, unless the boxes are already filled up with the credentials.

Thanks,

Asked by leo87 2 emasontweni adlule

Last reply by leo87 1 usuku oludlule