搜索 | 用户支持

防范以用户支持为名的诈骗。我们绝对不会要求您拨打电话或发送短信,及提供任何个人信息。请使用“举报滥用”选项报告涉及违规的行为。

Learn More

HTTP-specific network issue?

  • 无回复
  • 1 人有此问题
  • 5 次查看
more options

This is probably a network problem, but it only appears to manifest in http. The problem manifests itself thusly :

1) If I type in the URL of a website (e.g. http://www.google.com) in the browser, I am redirected to a server on my internal network. 2) If I open a command prompt and ping the domain, it pings fine. 3) If I type the IP address of the pinged domain into the browser URL bar, it opens up the page just fine. 4) Finally, if I use an IP address to load a site I can sometimes, but not always, click on links and get pages to load properly. But if I manually enter in the top level domain for that site, I get redirected internally again. When the load fails, it appears that it tried to load a relative domain name.

Any pointers?

This is probably a network problem, but it only appears to manifest in http. The problem manifests itself thusly : 1) If I type in the URL of a website (e.g. http://www.google.com) in the browser, I am redirected to a server on my internal network. 2) If I open a command prompt and ping the domain, it pings fine. 3) If I type the IP address of the pinged domain into the browser URL bar, it opens up the page just fine. 4) Finally, if I use an IP address to load a site I can sometimes, but not always, click on links and get pages to load properly. But if I manually enter in the top level domain for that site, I get redirected internally again. When the load fails, it appears that it tried to load a relative domain name. Any pointers?