搜索 | 用户支持

防范以用户支持为名的诈骗。我们绝对不会要求您拨打电话或发送短信,及提供任何个人信息。请使用“举报滥用”选项报告涉及违规的行为。

Learn More

Hlavní heslo

  • 2 个回答
  • 0 人有此问题
  • 2 次查看
  • 最后回复者为 Ansam

more options

Chtěla jsem nastavit nápovědu hesel, ale nerozumněla jsem jaké heslo mám k tomu použít (hlavní heslo?). Stiskla jsem "zapomenuté heslo", ale po použití tlačítka "vytvořit nové heslo" jsem se dostala na stránku, kde bylo staré heslo požadováno. To samozřejmě nefungovalo. Pak jsem zkusila heslo, které používám na přihlášení k Firefoxu, ale to už také nefunguje. Vytvoření nového hesla vymaže všechno, t.j. i záložky, bez kterých se neobejdu. Je možné záložky nějak zachránit?

Děkuji Vlasta Rulcová

Chtěla jsem nastavit nápovědu hesel, ale nerozumněla jsem jaké heslo mám k tomu použít (hlavní heslo?). Stiskla jsem "zapomenuté heslo", ale po použití tlačítka "vytvořit nové heslo" jsem se dostala na stránku, kde bylo staré heslo požadováno. To samozřejmě nefungovalo. Pak jsem zkusila heslo, které používám na přihlášení k Firefoxu, ale to už také nefunguje. Vytvoření nového hesla vymaže všechno, t.j. i záložky, bez kterých se neobejdu. Je možné záložky nějak zachránit? Děkuji Vlasta Rulcová

所有回复 (2)

more options

Do adresního řádku zadej about:logins a odentruj. Dostaneš se tam k heslům? Pokud jsi nějak změnila hlavní heslo a neznáš ho, tak se vymazání všech hesel asi nevyhneš.

more options

Obnovením hlavného hesla ste odstránili všetky svoje uložené prihlasovacie mená a heslá.

由Ansam于修改