搜索 | 用户支持

防范以用户支持为名的诈骗。我们绝对不会要求您拨打电话或发送短信,及提供任何个人信息。请使用“举报滥用”选项报告涉及违规的行为。

Learn More

Miért néz így ki a böngészőm (lásd csatolt kép) ?

  • 4 个回答
  • 3 人有此问题
  • 26 次查看
  • 最后回复者为 ojan

more options

Némelyik szó alá van húzva a böngészőben és ablak jelenik meg mellettük "find it at socialsearch.com" Hogy lehet ezt kiirtani? A rendszervisszaállítás és a firefox újratelepítése (igaz, uninstall nélkül) nem segített. Köszönöm előre is!

                                 Óhidi János
Némelyik szó alá van húzva a böngészőben és ablak jelenik meg mellettük "find it at socialsearch.com" Hogy lehet ezt kiirtani? A rendszervisszaállítás és a firefox újratelepítése (igaz, uninstall nélkül) nem segített. Köszönöm előre is! Óhidi János
已附加屏幕截图

所有回复 (4)

more options

Helló! Valószínűleg fel van telepítve a SocialSearchBar nevű Kiterjesztés a Firefoxodban. Ezt az Eszközök->Kiegészítők->Kiterjesztések alatt tudod megnézni. Amennyiben fel van telepítve, de nem szeretnéd használni, akkor távolítsd el. Több helyen olyat is találtam, hogy a Social Search Toolbar program a számítógépre is fel van telepítve, ekkor onnan kell először uninstallálni (Control Panel -> Programs (vagy Programs and Features) -> Kijelölni a Social Search Toolbart és uninstallálni) majd a Firefoxból.

more options

Köszönöm, de sajnos nem oldódott meg a kérdés, sem a mozilla kiterjesztései, sem pedig a vezérlőpult progjamjai közt nem találtam meg a social search toolbart. Ugye van még ötletetek??

                                     Óhidi János
more options

Találtam egy másik oldalt is amin részletesen írnak erről a "vírusról".

1, Kezdőoldalnak az jön be, amit szeretnél Firefox indításakor?

2, A beépített keresőt (címsor melletti kereső) ha használod, akkor azzal a keresőmotorral keres, amit szeretnél? (a beépített kereső előtti nagyító ikonnal lehet keresőmotort váltani)

3, Valamelyiket a következők közül esetleg látod a feltelepített programok között (Vezérlőpult-> Telepített programok - bocs, nekem nem magyar nyelvű az oprendszerem, ezért nem tudom a pontos nevet): Social Search Toolbar WebCake 3.0 Yealt LyricsContainer VideoSaver AddLyrics Browser defender Browser protect Browser protected by conduit privacy safe gaurd unfriend checker Price peep today Coupon amazing LessTabs TidyNetwork.com DownloadTerms 1.0 Yontoo

more options

A kezdőoldal rendben van, a keresőmotor is a szokásos, a címsorban magában nincs semmi extra. A telepített programok közt sem találtam egyet sem a listából. Annyi "csak" a hibajelenség, ami a képen is látszik, az aláhúzott szavak, meg az állandóan feljövő ablak a socialsearch-ös szöveggel. A keresőszolgáltatások közül csak a google, a sztaki szótár meg a wikipédia van bepipálva.