Шукати в статтях підтримки

Остерігайтеся нападів зловмисників. Mozilla ніколи не просить вас зателефонувати, надіслати номер телефону у повідомленні або поділитися з кимось особистими даними. Будь ласка, повідомте про підозрілі дії за допомогою меню “Повідомити про зловживання”

Learn More

Ця тема перенесена в архів. Якщо вам потрібна допомога, запитайте.

masaüstü seçeneği site içinde tıklanan popup pencere için geçerli olmuyor

  • 1 відповідь
  • 0 мають цю проблему
  • 8 переглядів
  • Остання відповідь від Selim

more options

Merhaba Web sitemin mobil versiyonu ayrı sitem var (otomatik denetlerek mobile versiyona geçiyor) yani www.sitem.com mobil için www.m.sitem.com firefox masaüstü seçeneğini açarak siteme giriş yapıyorum sitemde geziyorum sorun yok ancak tarayıcı ile window.open() ile açılan bir linke tıkladığım www.m.sitem.com/login.php sayfasına gidiyor chrome da böyle bir sorun yok. Www.sitem.com açıp masaüstü seçeneği aktif ettim ise bu site ile tıklanan kendine ait sayfaları masaüstü aktif olarak tanıması gerekiyor.

Ayrıca sayfaları yukarı aşağı kaydırırken altta 1 cm yukarısında bir yatay çizgi oluşuyor

Laptopta firefox kullanırken telefon chrome kullanıyor yada kullanmak zorunda kalıyor telefonda verimli değil.

Merhaba Web sitemin mobil versiyonu ayrı sitem var (otomatik denetlerek mobile versiyona geçiyor) yani www.sitem.com mobil için www.m.sitem.com firefox masaüstü seçeneğini açarak siteme giriş yapıyorum sitemde geziyorum sorun yok ancak tarayıcı ile window.open() ile açılan bir linke tıkladığım www.m.sitem.com/login.php sayfasına gidiyor chrome da böyle bir sorun yok. Www.sitem.com açıp masaüstü seçeneği aktif ettim ise bu site ile tıklanan kendine ait sayfaları masaüstü aktif olarak tanıması gerekiyor. Ayrıca sayfaları yukarı aşağı kaydırırken altta 1 cm yukarısında bir yatay çizgi oluşuyor Laptopta firefox kullanırken telefon chrome kullanıyor yada kullanmak zorunda kalıyor telefonda verimli değil.

Усі відповіді (1)

more options

Sadece Chrome'da çalışan, web standartlarıyla uyumlu olmayan kodlar kullanmış olabilirsiniz.

Bu forumda maalesef web geliştirmeyle ilgili ayrıntılı destek veremiyoruz. Stack Overflow gibi geliştirici forumlarına başvurmanızı öneririm.

Змінено Selim