Mozilla Destek’te Ara

Destek dolandırıcılığından kaçının. Mozilla sizden asla bir telefon numarasını aramanızı, mesaj göndermenizi veya kişisel bilgilerinizi paylaşmanızı istemez. Şüpheli durumları “Kötüye kullanım bildir” seçeneğini kullanarak bildirebilirsiniz.

Learn More

De pagina die u wilt bekijken kan niet worden weergegeven, omdat er een fout in de gegevensoverdracht is gedetecteerd

  • 1 yanıt
  • 4 kişi bu sorunu yaşıyor
  • 1 gösterim
  • Son yanıtı yazan: Satbeginner

more options

Hallo,

bij het weergegeven van een videostream van een Foscam camera krijg ik de volgende foutmelding:

"De pagina die u wilt bekijken kan niet worden weergegeven, omdat er een fout in de gegevensoverdracht is gedetecteerd"

Tot voor kort gebruikte ik versie 7.0 en die deed alles wat ik wilde, dus ook de genoemde videostream.

Echter, na de recente update naar 7.0.1 werkt een videostream van mijn webcam niet meer. Ik heb dit ook op een andere PC getest en daar heb ik hetzelfde verschijnsel.

Een en ander kan op onderstaande website getest worden. Ik gebruik een Foscam camera waarbij direct de videostream.cgi in een kleine HTML-pagina gebruikt wordt om het beeld weer te geven.

Dit is de volledige website: http://leo-joke.blogspot.com en dit de aparte pagina waarop de videostream wordt aangeroepen: http://macisvenda.homeip.net:8889/index1.html

Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen,

Leo

Hallo, bij het weergegeven van een videostream van een Foscam camera krijg ik de volgende foutmelding: "De pagina die u wilt bekijken kan niet worden weergegeven, omdat er een fout in de gegevensoverdracht is gedetecteerd" Tot voor kort gebruikte ik versie 7.0 en die deed alles wat ik wilde, dus ook de genoemde videostream. Echter, na de recente update naar 7.0.1 werkt een videostream van mijn webcam niet meer. Ik heb dit ook op een andere PC getest en daar heb ik hetzelfde verschijnsel. Een en ander kan op onderstaande website getest worden. Ik gebruik een Foscam camera waarbij direct de videostream.cgi in een kleine HTML-pagina gebruikt wordt om het beeld weer te geven. Dit is de volledige website: http://leo-joke.blogspot.com en dit de aparte pagina waarop de videostream wordt aangeroepen: http://macisvenda.homeip.net:8889/index1.html Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen, Leo

Tüm Yanıtlar (1)

more options

the problem arose directly after the upgrade 7.0 to 7.0.1.

However, I had to clear the buffers to see the stream again, so it appears to be: Problem solved.

However, the next morning when you start Firefox again, the same message appears. Clearing the buffers again makes it work again.

Clearing buffers: Options, Advanced, Network, Clear now

Satbeginner tarafından tarihinde düzenlendi