crash while in troubleshoot mode

Hi, I'm hoping to find some help to address crashing that has been happening frequently. The most recent crash has a report ID: bp-47617fc8-55f9-4d32-8713-a4ce40240426 … (மேலும் படிக்க)

Hi, I'm hoping to find some help to address crashing that has been happening frequently. The most recent crash has a report ID: bp-47617fc8-55f9-4d32-8713-a4ce40240426 and this happened while in 'troubleshoot' mode.

This is the link to that report: https://crash-stats.mozilla.org/report/index/47617fc8-55f9-4d32-8713-a4ce40240426

Any help in finding a fix would be appreciated. Sincere thanks, V

Asked by vhalvarez 2 மாதங்களுக்கு முன்பு

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 2 மாதங்களுக்கு முன்பு

Firefox opened outside of screen? Cant' find it!

Hello, When I open Firefox, it seems like it does not does anything, but then it starts playing a music I was hearing in youtube earlier (like it seems to me that the w… (மேலும் படிக்க)

Hello,

When I open Firefox, it seems like it does not does anything, but then it starts playing a music I was hearing in youtube earlier (like it seems to me that the window is opened somewhere outside of my screen??

If I click a second time in Firefox, then it opens a normal window in my screen as usual, but the other one keeps playing in the back.

I've tried changing screen resolutions, checked that no other monitors were detected, restarted computer,

Not sure what to do next!

Thanks!

Asked by Paula Arnoldi 1 வாரத்திற்கு முன்பு

IT LOGOUT ALL MY ACCOUNTS AGAIN AND AGAIN

WHY IT LOGGED OUT ALL MY ACCOUNTS FROM TABS WHEN EVER I CLOSE MY BROWSER, I HAVE TO RE-LOGIN AGAIN AND AGAIN, WHICH IS SO SO FRUSTRATING..................................… (மேலும் படிக்க)

WHY IT LOGGED OUT ALL MY ACCOUNTS FROM TABS WHEN EVER I CLOSE MY BROWSER, I HAVE TO RE-LOGIN AGAIN AND AGAIN, WHICH IS SO SO FRUSTRATING..................................

Asked by Umair Ali 2 மாதங்களுக்கு முன்பு

Last reply by cor-el 2 மாதங்களுக்கு முன்பு

playing video on YouTube is always SLOW TO LOAD THE PAGE

Hi, I am having in issue with YOUTUBE AND google services and it pissing me off, when I ever open a tap in youtube and load very slow! even when I open a video with out … (மேலும் படிக்க)

Hi, I am having in issue with YOUTUBE AND google services and it pissing me off, when I ever open a tap in youtube and load very slow! even when I open a video with out open it in new tap, I have tried to delete the browser and download it again it didn't work I even bought Yt premium and turned off AD block still the problem didn't go away, also how search bar on the top of the page isn't working, when I use it and search it gives me an error, Error code: SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN I am considering to change the browser it's so annoying to use in this way.

Asked by abdoolh781 2 மாதங்களுக்கு முன்பு

Google Earth (WASM) painfully slow (on Linux) in FF 127.0.2

I have four browsers on my Linux box: Chrome, Chromium, Thorium, and Firefox. Firefox is painfully slow using Google Earth, all the others are fast with Google Earth. T… (மேலும் படிக்க)

I have four browsers on my Linux box: Chrome, Chromium, Thorium, and Firefox.

Firefox is painfully slow using Google Earth, all the others are fast with Google Earth.

This is fairly recent behavior (last month or so).

As far as I can tell, FF is configured to allow Web Assembly (WASM) to be used for rendering images, etc. Since Google Earth is written in WASM, I don't have a clue why it is so horribly slow.

scrolling/sliding the image around on the screen is slow and jumpy. Displaying images attached to a waypoint is extremely slow: It takes 5-10 seconds to switch from one image to the next.

Any suggestions? Thanks in advance!

Fred

Asked by fredex 1 வாரத்திற்கு முன்பு

  • தீர்வுற்றது
  • Archived

Firefox simply not loading images of website

My problem is simple. I'm trying to use this supermarket website (continente.pt) and the website doesn't load up the images of the products. I have to reload a bunch of t… (மேலும் படிக்க)

My problem is simple. I'm trying to use this supermarket website (continente.pt) and the website doesn't load up the images of the products. I have to reload a bunch of times until it finally does. I switched from Google chrome but apparently it was a big mistake, never thought Firefox was so crap. BTW, It's not my adblocker, turned off Enhanced tracking protection and cleared cookies. Nothing works. (on annex I show firefox and google chrome being used on the same website)

Asked by eve_nostro 1 வருடத்திற்கு முன்பு

Answered by eve_nostro 1 வருடத்திற்கு முன்பு

  • தீர்வுற்றது
  • Archived

Firefox forces https in address bar

FF keeps replacing http://mysite.domain.net:3344 with httpS://mysite.domain.net:3344 whatever I try to fix this behavior. Thing is that I own this server and there e… (மேலும் படிக்க)

FF keeps replacing

http://mysite.domain.net:3344 with httpS://mysite.domain.net:3344

whatever I try to fix this behavior. Thing is that I own this server and there ever was't any SSL implemented. I mean this - never.

Other browsers (Chromium, Chrome, Opera) don't take such a forcing action, website opens like a charm. Why FF thinks it knows better which URL I really want to open?

I already googled _a lot_ in order to find solution, but no one worked.

Setup: Debian 11 Mate no proxy and no separate "internet security" stuff on laptop (other browsers with default settings confirm that) FF 102.11.0 ESR 64 no addons (all switched off)

already tried: browser.urlbar.autoFill false browser.cache.check_doc_frequency 1 network.stricttransportsecurity.preloadlist false browser.fixup.fallback-to-https false dom.security.https_first false

What else I could do to stop this madness? Thank you in advance for any help

Asked by Godyay 1 வருடத்திற்கு முன்பு

Answered by Godyay 1 வருடத்திற்கு முன்பு

  • தீர்வுற்றது
  • Archived

Graphical artifacts after the recent Firefox update

It worked nicely for many years, until today. I installed Supraland from Steam, played for a couple of hours, and suddenly my Youtube page went glitchy - not the layout b… (மேலும் படிக்க)

It worked nicely for many years, until today. I installed Supraland from Steam, played for a couple of hours, and suddenly my Youtube page went glitchy - not the layout but minor elements were getting scrambled, especially text. I'll attach a couple of pictures to show it. In fact, all pages glitch if their content changes even a little. As of typing now, I see the glitches, with a word or another getting butchered. Gifs and videos are full of that.

Windows 10, the current update, Radeon RX 580, the recommended AMD drivers installed (and reinstalled again and again, 23.11.1)

I think I did pretty much everything with Firefox. Disabling hardware acceleration fixes it (but then of course the browser goes slow). Games work fine, including Talos Principle 2 which is intense enough. The clean install, reinstall and all that. I'm writing from the beta stable build now. I've tried to regress to the previous versions too.

It strictly coincides with the game installation but I have no close backups - who knew that some game might just do that. Then, of course, I tried to uninstall it too.

Thoughts?

Asked by clancyrus 6 மாதங்களுக்கு முன்பு

Answered by zeroknight 6 மாதங்களுக்கு முன்பு

  • தீர்வுற்றது
  • Archived

Extensions gone after update

Firefox updated yestarday. I see these changes: extension are gone, theme settings were switched from Dark to Light, "Startup -> Open previous windows and tabs" option… (மேலும் படிக்க)

Firefox updated yestarday. I see these changes: extension are gone, theme settings were switched from Dark to Light, "Startup -> Open previous windows and tabs" option went from checked to unchecked. These things are still fine: bookmarks, saved passwords and history. Tried reverting to older Firefox version, but it didn't help so I installed the new one again. I then checked profiles in AppData folder and I see three of them. The problematic one I just described, the one that was automatically created when I tried to downgrade to previous Firefox version and the one which only contains empty "parent.lock" file. There is nothing useful in "Extensions" folders (first profile has addblock extension file which I just installed, second profile has langpack extension file). I don't particularly care about which specific extensions I used since I can just reinstall them when I need them again, but one of those extensions contained custom written scripts which were running on specific sites to help me with my work. Those scripts are what I really want to recover.

Asked by person123555 1 வருடத்திற்கு முன்பு

Answered by cor-el 1 வருடத்திற்கு முன்பு

  • தீர்வுற்றது
  • Archived

Firefox closes immediately after opening it

Hello! I recently got a new PC, and every time I open up Firefox it instantly closes. I have tried downloading it on the Microsoft Store, it seems to work fine for 5 min… (மேலும் படிக்க)

Hello!

I recently got a new PC, and every time I open up Firefox it instantly closes. I have tried downloading it on the Microsoft Store, it seems to work fine for 5 minutes and then it happens again.

Asked by chillestyt 1 வருடத்திற்கு முன்பு

Answered by chillestyt 1 வருடத்திற்கு முன்பு

  • தீர்வுற்றது
  • Archived

Garbled font issue not solved with other solutions

My browser displays many websites, emails, etc. using a strange garbled font (see attached image for reference). I already checked the preference setting for allowing we… (மேலும் படிக்க)

My browser displays many websites, emails, etc. using a strange garbled font (see attached image for reference).

I already checked the preference setting for allowing websites to select their own fonts. The issue also persists in Troubleshooting mode. I have also used the "Inspect element" tool when this has occurred, also to no avail. I imagine at this point the only real solution is to delete and reinstall Firefox, but I'd love to hear if someone has another solution! Thanks!

Note that text in bold / italics often shows up just fine. I can also copy-paste any of this text and it displays correctly.

Asked by Mitchell Campbell 1 வருடத்திற்கு முன்பு

Answered by cor-el 1 வருடத்திற்கு முன்பு

  • தீர்வுற்றது
  • Archived

Firefox tabs crash more and more often, meanwhile unusable - even in save mode

Since a week or two my Firefox tabs are crashing more and more often. At work on MacBook and at home on PC. Deleting the cache and cookies and even starting in Safe Mode… (மேலும் படிக்க)

Since a week or two my Firefox tabs are crashing more and more often. At work on MacBook and at home on PC.

Deleting the cache and cookies and even starting in Safe Mode are not helping - in fact while writing this very message had 5 crashes meanwhile!

Don't know if you can access the crash report: https://crash-stats.mozilla.org/report/index/4cd570db-d90d-4fcb-aee6-0a1660230818

Asked by spieltmit 11 மாதங்களுக்கு முன்பு

Answered by spieltmit 11 மாதங்களுக்கு முன்பு

  • தீர்வுற்றது
  • Archived

Some icons not displayed on Firefox but do display on other browsers

For several days now, when using Firefox I no longer get the < > and ? search icons - but other browsers display as usual. I have searched settings and can not… (மேலும் படிக்க)

For several days now, when using Firefox I no longer get the < > and ? search icons - but other browsers display as usual. I have searched settings and can not fine anything that helps. I searched Google and found old reports of the same exact problem but the options that fixed the problem - but the settings used are no longer found in Firefox.

Firefox, Brave, and Chrome

Please Help !

Thanks, Hank

Asked by K4HM - Hank 1 வருடத்திற்கு முன்பு

Answered by K4HM - Hank 1 வருடத்திற்கு முன்பு

  • தீர்வுற்றது
  • Archived

No review checker on one of my accounts

I have a work and personal profile. On my work profile, when I go to amazon, I see the pricetag icon in the URL bar and it works as expected. However, on my personal prof… (மேலும் படிக்க)

I have a work and personal profile. On my work profile, when I go to amazon, I see the pricetag icon in the URL bar and it works as expected. However, on my personal profile, it's not showing up at all; no icon, no prompt, it's like it doesn't exist for that profile. I've restarted both profiles, and it still isn't showing up.

I'd prefer to do my shopping on my personal profile, and not my work profile. Any ideas why it's not working on one?

Asked by PhaedraFlux 8 மாதங்களுக்கு முன்பு

Answered by cor-el 8 மாதங்களுக்கு முன்பு

  • தீர்வுற்றது
  • Archived

Script appears to be not working on some sites

Some of the scripts are not loading or working properly, like clicking boxes and notifications on some sites. Most recently this happened on the New Statesman website, I … (மேலும் படிக்க)

Some of the scripts are not loading or working properly, like clicking boxes and notifications on some sites. Most recently this happened on the New Statesman website, I doubt they haven't optimized their site for Firefox. Previously I encountered this on Gerogetown University's Management System platform, which according to IT should be fine with Firefox. I removed all the extensions, cleared the cache and cookies, tried troubleshooting mode, even reinstalled Firefox to no avail. I accept all cookies. Settings are default. The issue is specific to Firefox, Edge works fine. Please help, I don't want to migrate back to Edge.

Asked by G. Scheiring 11 மாதங்களுக்கு முன்பு

Answered by zeroknight 11 மாதங்களுக்கு முன்பு

  • தீர்வுற்றது
  • Archived

The mouse-left click button does not work since last two updates

The mouse-left click button does not work since last two updates! The link is OK, floating menu with right click can open it in new tab, but left-click on buttons, divs,… (மேலும் படிக்க)

The mouse-left click button does not work since last two updates!

The link is OK, floating menu with right click can open it in new tab, but left-click on buttons, divs, links is dead for a while

Something was changed in Firefox in the wrong direction.

Please help

Asked by mesasartworks 1 வருடத்திற்கு முன்பு

Answered by mesasartworks 1 வருடத்திற்கு முன்பு

How to debug FF startup, not using the profiler? After reboot, FF always takes 14 minutes to start the first time.

I run the latest Firefox (v122.0.1) on Windows 11. Since last week, FF takes 14 minutes to start the first time after a boot. :-( Usually FF starts in ~3 seconds. … (மேலும் படிக்க)

I run the latest Firefox (v122.0.1) on Windows 11.

Since last week, FF takes 14 minutes to start the first time after a boot. :-( Usually FF starts in ~3 seconds.

I reboot the laptop. I wait a minute. I start FF. Nothing happens for 14 minutes. Finally the browser window suddenly appear and everything is working normally. I exit FF (no remaining firefox.exe processes are running). I start FF again. Now it starts immediately as usual. :-) But: I reboot and start FF. Again, it takes 14 minutes to start. This is reproduceable every time.

I haven't tried to *solve* this by refreshing FF or simillar. Right now I'm more interested in debugging this and finding out what is wrong.

I found https://profiler.firefox.com/docs/#/./guide-startup-shutdown which states how to automatically start the profiler at startup.

12:40 I boot the computer, login and wait a minute. 12:43 I start CMD.EXE and run:

 cd c:\Program Files\Mozilla Firefox
 set MOZ_PROFILER_STARTUP=1
 set MOZ_PROFILER_STARTUP_ENTRIES=20000000
 set MOZ_PROFILER_STARTUP_INTERVAL=100

12:44 I run:

 firefox.exe

No GUI appear. (it won't appear until 14 minutes later) I open the Task Manager and see one (1) firefox.exe process, taking 0% cpu. (pid 17668) 12:48 One more process running for a few seconds. Commandline is just "c:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe", no more options. 0% CPU. 12:50 One more process running for a few seconds. Commandline is just "c:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe", no more options. 0% CPU. 12:52 One more process running for a few seconds. Commandline is just "c:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe", no more options. 0% CPU. 12:54 One more process running for a few seconds. Commandline is just "c:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe", no more options. 0% CPU. 12:56 One more process running for a few seconds. Commandline is just "c:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe", no more options. 0% CPU. 12:58 The browser GUI finally appear. Everything is now normal. It is showing one (1) tab with my start-page (google) just as it should. (my Task Manager now show 12 FF processes running, with various options) 12:59 I click the icon to stop the profiling.

I open the profile. [Profile Info] says:

 Recording started: Sat 17 Feb 2024 12:58
 Recording length: 1m12s 

So my profiling data don't show what happens between 12:44 to 12:58 :-(

Just for the sake of it, I'm attaching a pic of the first 10 seconds of the profile (at 12:58).

PS: Between 12:44 and 12:58 no FF window exists at all. Alt+Tab show no FF and in Task Manager I can't do any "Window" management, it is greyed out. I.e. no FF window exists for this process.

Question 1) What should I do to debug what happens between 12:44 and 12:58?

Question 2) How can it be that it takes 14 minutes to start FF from scratch (boot) while it starts quickly (~3 seconds) if it has been started once? I mean, all firefox.exe processes are gone when I exit FF, so starting FF again should be like starting from scratch, but apparently something is different.

Question 3) Is it normal that a FF, with only one tab (https://google.com/), run 12 processes in Task Manager?

Asked by elofu17 5 மாதங்களுக்கு முன்பு

Last reply by zeroknight 4 மாதங்களுக்கு முன்பு

  • Archived

outlook dot com error when signing in

I get this error when trying to access my email using FireFox. Lately this (or a similar) error happens weekly if not every couple of days. Always first thing in the morn… (மேலும் படிக்க)

I get this error when trying to access my email using FireFox. Lately this (or a similar) error happens weekly if not every couple of days. Always first thing in the morning, too.

UTC Date: 2023-07-16T15:17:20.490Z

Client Id: 57C5EE00898E486392D56E4C2F706F9E

Session Id: 84e33266-6f14-4c67-bcf7-f5589a5e04c5

Client Version: 20230707009.10

BootResult: network

Back Filled Errors: Unhandled Rejection: Error: NetworkResponseError:undefined|undefined:undefined

err: Error: NetworkResponseError

esrc: StartupData

et: ServerError

estack: K@https://res-h3.public.cdn.office.net/owamail/20230707009.10/scripts/owa.mailindex.js:2:260625

p/<@https://res-h3.public.cdn.office.net/owamail/20230707009.10/scripts/owa.mailindex.js:2:259787

my email works just fine using Safari so I am at a loss.

I have tried running FF (Firefox) in safe mode, ensuring outlook.live.com is an exception to the pop up window blocker, changed default protections on outlook dot com to none from standard.... Turned off ABP, clearing cache and cookies from within FF.

it may be worth mentioning that I can still browse/access other websites while outlook produces this error, and my network settings within FF are set to use default system settings (no proxy).

Asked by billy_hill_65 1 வருடத்திற்கு முன்பு

Last reply by jonzn4SUSE 12 மாதங்களுக்கு முன்பு

  • Archived

firefox tabs crash

for the past month fire fox keeps losing it's tabs and crashes. At least once every couple minutes. Still happens even in safe mode.

Asked by gsheets220 1 வருடத்திற்கு முன்பு

Last reply by Charles Shates 9 மாதங்களுக்கு முன்பு