Vad är nytt i Firefox Focus för iOS (version 106)

Välkommen till en ny version av Firefox Focus för iOS (version 106). Den här utgåvan kommer med följande förbättringar och funktioner:

Lägg till en sökwidget på din startskärm

Du kan nu lägga till en Firefox Focus-sökwidget på din iOS-startskärm för att hjälpa dig genomföra snabba, engångssökningar. Välj Firefox Focus från iOS-widgetgalleriet för att lägga till det på din startskärm. Lär dig hur du lägger till widgets på iOS.

Focus iOS Search Widget selection Firefox Focus for iOS Search Widget