Vad är nytt i Firefox för iOS version 14

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Välkommen tillbaka. Den senaste uppdateringen ger följande förbättringar så att du kan få saker gjort snabbare.

Aktivera Siri-genvägar på Firefox (iOS 12)

Utför uppgifter snabbare med Firefox genom att använda Siri-genvägar. Installera genvägsappen från Apple för att ställa in Firefox-specifika genvägar.

För mer information om genvägar, se den här supportsidan från Apple.

Rensa specifika webbplatsdata

Nu kan du rensa enskilda webbplatsdata, förutom att rensa data på alla webbplatser. Se Rensa webbhistorik i Firefox för iOS för att se hur.

Webbplatsdata

Synkroniseringsförbättringar

Vi har gjort flera förbättringar med synkronisering, inklusive ett mer tillförlitligt sätt att skicka flikar mellan dina enheter. Uppgradering till en ny enhet borde också resultera i en mycket smidigare upplevelse.

Prestandaförbättringar

Vi har gjort prestandaförbättringar för äldre enheter, då man söker i URL-fältet eller använder historikpanelen blir det mycket smidigare.