Vad är nytt i Firefox för iOS (version 111)

Firefox for iOS Firefox for iOS Skapades: 03/19/2023

Välkommen till en ny version av Firefox för iOS (version 111). Den här utgåvan kommer med buggfixar och tekniska förbättringar.

Fixat

• iPad-fokus hoppade en flik framåt för mycket när du stängde en flik.
  • Ogiltiga Lockwise-enheter visas i enhetslistan när du trycker på Skicka till enhet.
  • Skicka länk till enhet på sidan i läsarvy skickade en "http://localhost:6571/reader-mode/" URL till den andra enheten.
  • Lägg till i läslistan var tillåtet på sidor som inte var i läsarläge.

Vi hoppas att du gillar den nya versionen. Tack för att du använder Firefox och stödjer Mozillas uppdrag för integritet, säkerhet och inkludering på webben.