Vad är nytt i Firefox Focus for Android (version 4.2)

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Version: 4.2

Utgivningsdatum: 24 april 2018

• Vi har lagt till möjligheten att stänga av eller på JavaScript i menyn Inställningar. Om du stänger av JavaScript, laddas webbplatser snabbare och hindrar dem från att lämna ett "fingeravtryck" som kan spåra dig, men det kan också störa några webbplatser som är beroende av JavaScript för att fungera korrekt.