Vanliga frågor om Thunderbird och Windows 7

Revideringsinformation
  • Reviderings-ID: 85474
  • Skapad:
  • Skapare: Andreas Pettersson
  • Kommentar: Översatt till svenska
  • Granskad: Ja
  • Granskad:
  • Granskad av: _Andreas
  • Är godkänd? Ja
  • Är nuvarande revidering? Ja
  • Redo för översättning: Nej
Revideringsinnehåll

Denna sida har svar på vanliga frågor om Thunderbird och Windows 7.

Fungerar Thunderbird på Windows 7?

Ja, Thunderbird fungerar bra med Windows version 7 (och tidigare versioner av Windows).

Är Thunderbird ett 64-bitarsprogram?

Nej, Thunderbird är ett 32-bitarsprogram. Men Windows 7 stöder både 32-bitars och 64-bitars program.

Hur överför jag mina meddelanden från Microsoft Outlook, Windows Mail eller Windows Live Mail till Thunderbird?

Se Byta till Thunderbird från Windows eller webbaserade e-postprogram för instruktioner.

Hur konfigurerar jag Thunderbird som mitt standardprogram för e-post?

Att konfigurera Thunderbird 3 som ditt standardprogram för e-post gör att andra program vet att Thunderbird ska startas för att skicka e-post. Till exempel, när du surfar på webben med din webbläsare och klickar på en länk för att skicka e-post till en kontakt, kommer din dator att starta Thunderbird så att du skicka e-post.

Thunderbird 3 kommer att fråga om du vill göra Thunderbird 3 till standardprogram för e-post under installationsprocessen.

Du kan också konfigurera Thunderbird 3 som ditt standardprogram för e-post genom att öppna menyn Verktyg och välja Alternativ. På fliken Allmänt i fönstret Avancerat, markera kryssrutan bredvid Kontrollera vid start om Thunderbird är standardklient för e-post.

Du kan också öppna menyn i Windows och välj 'Standardprogram' i den högra kolumnen ovanför länken 'Hjälp och support'. Välj 'Ange som standardprogram'. Leta efter Thunderbird i listan av program och välj 'Ange det här programmet som standardprogram'.