Vad är skillnaden mellan Firefox Preview och Firefox för Android?

Firefox Preview är en tidig version av en experimentell Firefox-webbläsare för Android. Byggd på GeckoView är den en pilotversion för tidiga adoptörer, utvecklare och alla som vill hjälpa till att göra en bättre, mer privat Firefox för Android.

Firefox Preview är det första steget i att bygga en ny mobilwebbläsare som är snabbare än någon tidigare Firefox för mobil. Den kommer att kombinera hastighet, sekretess, kontroll och lättanvända funktioner som du kan förvänta dig av Firefox.

Samlingar

Vi har lagt till en samlingsfunktion som hjälper dig att gruppera och organisera flikar för senare användning.

Startsida

Se Samlingar i Firefox för mer information.

Adressfältet längst ner

Vi har placerat adressfältet längst ner på skärmen där det är mest praktiskt. Nu behöver du inte längre anstränga fingrarna mer än nödvändigt.

fenix url bottom

Spårningsskydd som standard

Firefox Previews spårningsskydd blockerar annonsspårare som följer dig på nätet och spårningsskript som kan slöa ner din surfning. Den är som standard på i både normalt och privat surfläge. Om spårningsskydd förstör webbplatsens innehåll eller funktionalitet kan du stänga av det för den webbplatsen genom att trycka på spårskyddsikonen i adressfältet och inaktivera det i panelen som visas.

Läs mer på Förbättrat spårskydd i Firefox Preview.