Vad är nytt i Firefox för iOS (version 33)

Revideringsinformation
  • Reviderings-ID: 217356
  • Skapad:
  • Skapare: Andreas Pettersson
  • Kommentar: Översatt artikel
  • Granskad: Ja
  • Granskad:
  • Granskad av: _Andreas
  • Är godkänd? Ja
  • Är nuvarande revidering? Ja
  • Redo för översättning: Nej
Revideringsinnehåll

Välkommen till en ny version av Firefox för iOS! Version 33 kommer med följande uppdatering:

Nya snabbåtgärder

Du kan nu söka i privata flikar, stänga privata flikar eller besöka länkar direkt från Firefox-widgeten, så att du kan utföra snabbåtgärder från hemskärmen.

Se Add a Firefox widget to your home screen för mer information.

Rapportera webbplatsproblem

Om en webbplats inte fungerar korrekt i Firefox finns det nu ett sätt att rapportera dessa problem direkt från appen:

report site issue ios 33

Se Rapportera webbplatsproblem i Firefox för iOS för mer information.