Vad är nytt i Firefox för iOS (version 28)

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Välkommen till en ny Firefox-version! Den här versionen har följande förbättringar för att hjälpa dig att söka snabbare.

Vi rullar ut dessa förbättringar långsamt så om din Firefox ser annorlunda ut, oroa dig inte - du kommer se dessa förbättringar så småningom.

Sökknapp

Vi har placerat en ny sökknapp längst ner på den nya flikskärmen så att du inte behöver flytta tummen för att komma till URL-fältet.

search button portrait

Sök i en ny flik (Liggande läge)

Om du redan har en webbsida öppen i liggande läge kan du med ett klickalternativ (plustecken) starta en sökning på en ny flik.

new search landscape ios