Vad är nytt i Firefox för iOS (version 19)

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Tack för att du har uppdaterat Firefox för iOS. Den här utgåvan ger dig ännu mer kontroll över din integritet.

Förbättrad spårningsskydd

Din spårningsskyddsupplevelse fick precis en uppgradering.

Trackers blocked ETP

Vi har omarbetat spårningsskyddet (nu förbättrat spårningsskydd) för att göra det lättare för dig att se exakt när trackers blockeras och exakt vad som blockeras. Sköldikonen på adressfältet kommer att ändra färg när trackers är aktiva på en sida. Klicka på skölden Address bar shield för att se exakt vilka trackers som blockeras.