Template:fenixetp

Revideringsinformation
  • Reviderings-ID: 187870
  • Skapad:
  • Skapare: Andreas Pettersson
  • Kommentar: Översatt mall
  • Granskad: Ja
  • Granskad:
  • Granskad av: _Andreas
  • Är godkänd? Ja
  • Är nuvarande revidering? Nej
  • Redo för översättning: Nej
Revideringsinnehåll

Förbättrat spårningsskydd är som standard aktiverat, men du kan stänga av det eller ändra din skyddsnivå:

1. Tryck på menyknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryck på Inställningar.
  3. Tryck på Förbättrat spårningsskydd.
  4. Tryck på reglaget för att slå på eller stänga av det.
  5. Om du slår på det väljer du vilken skyddsnivå du vill ha.
    • Standard: skyddar dig från sociala mediatrackers, cross-site trackers, cryptominers och fingerprinters.
    • Strikt: blockerar spårningsinnehåll (videor, annonser och annat innehåll som innehåller spårningskod) förutom trackers som är blockerade i standardinställningen. Inställningen Strikt kan blockera vissa webbplatsfunktioner.