Template:facebookcont57+

Revideringsinformation
  • Reviderings-ID: 185318
  • Skapad:
  • Skapare: Andreas Pettersson
  • Kommentar: Uppdaterat mall
  • Granskad: Ja
  • Granskad:
  • Granskad av: _Andreas
  • Är godkänd? Ja
  • Är nuvarande revidering? Ja
  • Redo för översättning: Nej
Revideringsinnehåll

Om du använder version 57 eller senare och fortfarande inte kan installera Facebook Container, kanske du har ett annan tillägg eller konfiguration som gör att Firefox döljer sin version.

För att komma runt detta, kopiera och klistra in den här länken i adressfältet: https://addons.mozilla.org/firefox/downloads/latest/facebook-container/platform:2/addon-954390-latest.xpi.

Firefox kan be om din tillåtelse att installera tillägget. Om den gör det klickar du på knappen Lägg till.