Template:changesyncpw

Revideringsinformation
  • Reviderings-ID: 197504
  • Skapad:
  • Skapare: Andreas Pettersson
  • Kommentar: Uppdaterat mall
  • Granskad: Ja
  • Granskad:
  • Granskad av: _Andreas
  • Är godkänd? Ja
  • Är nuvarande revidering? Nej
  • Redo för översättning: Nej
Revideringsinnehåll
  1. Klicka på ikonen för Firefox-konto i verktygsfältet.

syncavatar logged out
  2. Klicka på Kontoinställningar och klicka sedan på Hantera konto.
  3. På sidan för Firefox-konton klickar du på Ändra bredvid Lösenord.
  4. Följ stegen för att ange dina gamla och nya lösenord och klicka sedan på Ändra för att slutföra.
  1. Klicka på ikonen för Firefox-konto i verktygsfältet.

syncavatar logged out
  2. Klicka på Inställningar och sedan på Kontoinställningar.
  3. På sidan för Firefox-konton klickar du på Ändra bredvid Lösenord.
  4. Följ stegen för att ange dina gamla och nya lösenord och klicka sedan på Ändra för att slutföra.
  1. Klicka på ikonen för Firefox-konto i verktygsfältet.

syncavatar logged out
  2. Klicka på Hantera konto.
  3. På sidan för Firefox-konton klickar du på Ändra bredvid Lösenord.
  4. Följ stegen för att ange dina gamla och nya lösenord och klicka sedan på Ändra för att slutföra.