Skriv ut lista av meddelanden

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Hur skriver jag ut en lista på meddelanden i en mapp?

Även om detta är en vanlig begäran, tillhandahåller inte Thunderbird denna funktionalitet. Dock kan tillägget Import/Export för Thunderbird laddas ner här. Den erbjuder en högerklicksmeny som "exporterar" en mapp. Listan kan exporteras till antingen HTML eller CSV-format.

Om du exporterar till HTML-format, skapas en HTML-fil som kan sparas på den plats som du anger. Du kan öppna den i en webbläsare. Välj CSV-format om du vill redigera filen. Den resulterande filen kan öppnas med ett kalkylprogram som Microsoft Excel eller Openoffice Calc.